Ο ΣΥΡΙΖΑ θα πρέπει να δώσει απαντήσεις μετά τις καταγγελίες στελεχών του για το σκοτεινό διαδίκτυο, δήλωσε στα Παραπολιτικά 90,1 και στην εκπομπή «Μπρα ντε φερ», με τον Δημήτρη Τάκη και τη Χριστίνα Κοραή, ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ, Νίκος Ρωμανός.

Διευκρίνισε πως οι καταγγελίες αυτές ξεφεύγουν από το πλαίσιο των εσωκομματικών και αφορούν θέματα διαφάνειας, ενώ επισήμανε πως η συζήτηση για τα τρολ δεν είναι καινούρια.

«Ακούσαμε από τον κ. Σκουρλέτη για έναν μηχανισμό, ο οποίος ελέγχεται από τον ίδιο τον κ. Τσίπρα», ανέφερε ο Νίκος Ρωμανός.


Νίκος Ρωμανός: Η κυβέρνηση συνεχίζει να υλοποιεί το πρόγραμμά της, παρά τις κρίσεις

Σε ό,τι αφορά την κριτική που δέχεται η κυβέρνηση ότι έχει ρίξει τους ρυθμούς του μεταρρυθμιστικού της έργου, ο Νίκος Ρωμανός απάντησε πως συνεχίζει να νομοθετεί και να υλοποιεί το πρόγραμμα της, παρά τις κρίσεις.


Ολόκληρη η συνέντευξη του Νίκου Ρωμανού στα Παραπολιτικά 90,1

Ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ , κος Νίκος Ρωμανός, μίλησε στον Ρ/Σ «Παραπολιτικά» 90.1 FΜ, στην εκπομπή «Μπρα ντε φερ» με τους δημοσιογράφους Δημήτρη Τάκη και Χριστίνα Κοραή.

Αναφορικά με τις καταγγελίες στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ για το σκοτεινό διαδίκτυο, είπε: «Η συζήτηση για τα τρολ είναι μια ευρύτερη συζήτηση που δεν την ακούμε πρώτη φορά και δεν ακούγεται μόνο στην Ελλάδα, είναι ένα ζήτημα που έχει απασχολήσει στο παρελθόν και την Γερμανία και άλλες χώρες και έχουν αναληφθεί πρωτοβουλίες προς την κατεύθυνση της εξυγίανσης αυτού του πλαισίου αλλά αυτό που ακούσαμε από τον κ. Σκουρλέτη είναι κάτι τελείως διαφορετικό. Ακούσαμε από τον κ. Σκουρλέτη δηλαδή από τον πρώην γραμματέα του ΣΥΡΙΖΑ, από ένα πρωτοκλασάτο στέλεχος ο οποίος μίλησε για έναν μηχανισμό ο οποίος ουσιαστικά ελέγχεται από τον ίδιο τον κ. Τσίπρα. Αυτά κατήγγειλε ο κ. Σκουρλέτης όταν λεει ότι μιλάει για συνεργάτες Τσίπρα που χειρίζονταν δεκάδες λογαριασμούς και τους λογαριασμούς του ίδιου του κ. Τσίπρα τους επίσημους άρα όλα αυτά χρήζουν απαντήσεων γιατί έρχονται σε συνέχεια πολλών άλλων καταγγελιών. Χρήζουν απαντήσεων γιατί εκφεύγουν των εσωκομματικών και πάνε σε ζητήματα πια διαφάνειας, δημοκρατίας κοκ».