Τεταμένη εξακολουθεί να είναι η ατμόσφαιρα στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ, με τον Παύλο Πολάκη να εξαπολύει αυτή τη φορά επίθεση κατά του Θοδωρή Δρίτσα, με μια ανάρτησή του στο Facebook.

«Όταν πας και προσκυνάς στο ΣΚΑΙ για πέντε λεπτά δημοσιότητας, για να εξυπηρετήσεις την εσωκομματική σου ομάδα ,τότε ΠΕΦΤΕΙΣ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΑΣ ΘΟΔΩΡΗ», ανέφερε, μεταξύ άλλων, στην ανάρτησή του ο Παύλος Πολάκης.


Ολόκληρη η ανάρτηση του Παύλου Πολάκη

«Όταν πας και προσκυνάς στο ΣΚΑΙ για πέντε λεπτα δημοσιοτητας για να εξυπηρετήσεις την εσωκομματική σου ομάδα ,τότε ΠΕΦΤΕΙΣ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΑΣ ΘΟΔΩΡΗ!!(και εκφράζομαι ηπια)

Αυτό που φαίνεται στη δεύτερη φωτο έπρεπε να κάνεις ,όπως εγώ στις 28 του Φλεβάρη φέτος όταν ηθελαν με αφορμή τη διαγραφη μου να με βάλουν να κατηγορώ το Συριζα, τις τάσεις του και τον Τσιπρα!

(Αντζολετος λέγεται ο Δημοσιογραφος που με πήρε για να βγω στο ΣΚΑΙ της διαπλοκής)», έγρααψε χαρακτηριστικά στην ανάρτησή του στο Facebook ο Παύλος Πολάκης.


Την άποψή του ότι ο Στέφανος Κασσελάκης «είναι υποχρεωμένος να δημιουργήσει δικό του κόμμα», καθώς «αποδεικνύεται παράγοντας διχασμού και αποσταθεροποίησης», διατύπωσε νωρίτερα ο Θοδωρής Δρίτσας, μιλώντας στον ΣΚΑΪ.

«Εγώ δημοσιοποίησα ένα κείμενο που περιέγραψε διάφορα θέματα, όπως το έκανε και ο έτερος της ίδιας ηλικίας με μένα, Αριστείδης Μπαλτάς, ως αίσθημα ευθύνης. Κατέληγα ότι ο Κασσελάκης αποδεικενύεται παράγοντας διχασμού και αποσταθεροποίησης εκ των πραγμάτων. Με τον ίδιο δεν έχω να χωρίσω τίποτα», επισήμανε ο Θοδωρής Δρίτσας.

*Διαβάστε εδώ: ΣΥΡΙΖΑ: Περιοδείες και νέα αντιπολιτευτική ατζέντα Κασσελάκη, για να “ξεχαστούν” οι εσωκομματικές έριδες - Ξανθός: “Ξένο σώμα ο νέος πρόεδρος”


Θοδωρής Δρίτσας: Ο Στέφανος Κασσελάκης είναι υποχρεωμένος να δημιουργήσει το δικό του κόμμα, εκτός του ΣΥΡΙΖΑ

Μιλώντας στον ΣΚΑΪ, ο κ. Δρίτσας ανέφερε ότι ο νέος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ «δεν έχει δικαίωμα να δοκιμαστεί στον χρόνο».

Όπως είπε, «ο κόσμος του ΣΥΡΙΖΑ επέλεξε μια φυγή προς τα εμπρός. Ο ίδιος όμως δεν μπορεί να παίρνει μια πρωτοβουλία και να θέτει υποψηφιότητα σε ένα κόμμα που δεν ήταν μέλος. Δεν το είχαμε φανταστεί και προβλέψει αυτό».

«Όταν ο υποψήφιος πρόεδρος δεν εκθέτει, εκτός από τα ζητήματα τα δικαιωματικά, καμία προγραμματική άποψη και δεν δεσμεύεται για τίποτα εκτός από το "δεν θα σας προδώσω", αλλά σε τι; Σε τίποτα που δεν είχε δεσμευτεί. Και μετά αποδεικνύεται ότι έχει θέσεις που είναι ξένες προς την παράδοση της αριστεράς, αυτό δεν είναι διχασμός και παραλογισμός;», αναρωτήθηκε ο Θοδωρής Δρίτσας.

Κατά τον ίδιο, «αυτό το παράλογο που διαμορφώνεται στην ανανεωτική και ριζοσπαστική αριστερά πρέπει να βρει μια κάθαρση όπως στην αρχαία ελληνική τραγωδία».

Τέλος, ο Θοδωρής Δρίτσας υποστήριξε ότι ο Στέφανος Κασσελάκης «είναι υποχρεωμένος να δημιουργήσει το δικό του κόμμα, εκτός του ΣΥΡΙΖΑ. Αν ήθελε να έρθει στον ΣΥΡΙΖΑ, το υπερβολικά μεγαλόψυχο κόμμα, έπρεπε να μπει στον ΣΥΡΙΖΑ να βοηθήσει και όχι να προχωρήσει στο ιστορικό ατόπημα, το πρωτοφανές παγκοσμίως να ζητήσει να εκλεγεί πρόεδρος».