Σε πελάγη ευτυχίας πλέει ο Παύλος Μαρινάκης, καθώς η οικογένειά του μεγάλωσε. Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Παύλος Μαρινάκης, και η σύζυγός του, Κατερίνα, απέκτησαν γιο. Ένα από τα πιο προβεβλημένα πρόσωπα της κυβέρνησης και της Νέας Δημοκρατίας, ο Παύλος Μαρινάκης, απέκτησε τον πρώτο του γιο, τρία χρόνια μετά τον γάμο του με τη σύζυγό του, τη δικηγόρο Κατερίνα Μαχαιριώτη.

Η σύζυγος του κ. Μαρινάκη είναι πολύ καλά στην υγεία της και αυτήν τη στιγμή σε πολύ στενό οικογενειακό κύκλο βιώνουν τον καρπό της ζωής ενός ευτυχισμένου ζευγαριού. 

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος θα απέχει για λίγες ώρες από τα καθήκοντά του, αν και τα τηλέφωνά του χτυπάνε συνεχώς, όχι βέβαια για το ρεπορτάζ, αλλά για να του ευχηθούν για το νεογέννητο.

Η οικογένεια του Παύλου Μαρινάκη

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος είναι γιος του Δημήτρη Μαρινάκη, ακτινολόγου, και της Ελένης Μαρινάκη, εικαστικού, εγγονός του δικηγόρου, συγγραφέα και πολιτευτή Παύλου Μαρινάκη. Το νεαρό ζευγάρι πλέει σε πελάγη ευτυχίας, έχοντας δημιουργήσει τη δική του οικογένεια.

Όπως είχε πει σε συνέντευξή του o πλέον ευτυχής μπαμπάς, Παύλος Μαρινάκης, τη σύζυγό του τη γνώρισε στο πανεπιστήμιο και είναι μαζί της 16 χρόνια.

Ο Παύλος Μαρινάκης και η Κατερίνα Μαχαιριώτη παντρεύτηκαν την περίοδο του κορονοϊού στο Κολωνάκι σε στενό κύκλο.