Η Ένωση Δικαστικών Λειτουργών του Ελεγκτικού Συνεδρίου πραγματοποίησε σήμερα στο Κέντρο Πολιτισμού Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος εκδήλωση με αφορμή την αυριανή αποχώρηση από το δικαστικό σώμα του προέδρου του Ανωτάτου Δημοσιονομικού Δικαστηρίου Ιωάννη Σαρμά.
 
Ο υπουργός Δικαιοσύνης Γιώργος Φλωρίδης στο σύντομο χαιρετισμό του αναφερόμενος στην αφυπηρέτηση του Σαρμά και στο έργο του όλα αυτά τα χρόνια από τη θέση του προέδρου του Ελεγκτικού Συενδρίου, τόνισε ότι ήταν μια από τις κορυφαίες προεδρίες στην ιστορία των ανωτάτων δικαστηρίων της χώρας από έναν επιφανή άνδρα και του ευχήθηκε να συνεχίσει την ίδια πορεία στο μέλλον.
 
Από την πλευρά του ο κ. Σαρμάς ευχαρίστησε για την πολύ καλή συνεργασία που είχε κατά τη διάρκεια της θητείας στο Ελεγκτικό Συνέδριο με τους υπουργούς Δικαιοσύνης τόσο της ΝΔ, όσο και του ΣΥΡΙΖΑ, όπως και τους πανεπιστημιακούς καθηγητές, που συνέβαλαν ο καθένας από τη θέση του στην σύνταξη και τη ψήφιση νομοσχέδιων που αφορούσα το Ελεγκτικό Συνέδριο.
 
Χαιρετισμό απηύθυνε εκ μέρους της Ένωση Δικαστικών Λειτουργών του Ελεγκτικού Συνεδρίου ο Δημήτριος Τσακανίκας.
 
Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν ο πρόεδρος της Βουλής Κωνσταντίνος Τασούλας, ο πρώην υπουργός Ευάγγελος Βενιζέλος, οι βουλευτές και πρώην υπουργοί Γιώργος Κατρούγκαλος, Μιχάλης Καλογήρου, ο πρώην υπηρεσιακός υπουργός Δικαιοσύνης Φίλιππος Σπυρόπουλος, η πρόεδρος του Συμβουλίου της Επικρατείας Ευαγγελία Νίκα, η πρόεδρος και η εισαγγελέας του Αρείου Πάγου Ιωάννα Κλάπα-Χριστοδουλέα και Γεωργία Αδειλίνη, αντίστοιχα, ο πρόεδρος της Αρχής Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα Κωνσταντίνος Μενουδάκος, καθηγητές Νομικών Σχολών των Πανεπιστημίων, πρόεδροι Δικαστικών Ενώσεων, δικαστές και πρώην δικαστές, κ.λπ.

4015589
4015598
4015601
4015602
4015608
4015609
4015613
4015652
4015654
4015656