Επίθεση στον Γιώργο Σταθάκη, ο οποίος μέσω άρθρου του αποχαιρέτησε τον ΣΥΡΙΖΑ, εξαπέλυσε ο Παύλος Πολάκης, με μια ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook.

Ειδικότερα, ο Παύλος Πολάκης, μέσω ανάρτησής του, επιφυλάσσεται να απαντήσει στον Γιώργο Σταθάκη, ο οποίος στο άρθρο του χαρακτήρισε «λαϊκίστικο» το κόμμα «Κασσελάκη - Παππά - Πολάκη».

Ακόμα, ο Παύλος Πολάκης σχολιάζει ότι ο Γιώργος Σταθάκης επιθυμεί να κάνει κακό στον ΣΥΡΙΖΑ, καθώς ηττήθηκε στις εσωκομματικές εκλογές.

*Διαβάστε εδώ: Στην πόρτα εξόδου του ΣΥΡΙΖΑ ο Γιώργος Σταθάκης - ''Θαυμαστής του Μητσοτάκη, ψήφισε Παπανδρέου, αλλά τελικά είναι αριστερός'', λέει για τον Κασσελάκη


Ολόκληρη η ανάρτηση του Παύλου Πολάκη

«Επειδή είμαι ανάμεσα σε δυο χειρουργεία και αντί άλλης απάντησης μέχρι την Κυριακή, σε ένα δακρύβρεχτο άρθρο που είδα στο News 24/7 βγαζω τους στίχους ενός τραγουδιού που κολλάνε κάποιοι στην περίσταση και κάνω δυο ερωτήσεις στον Γιώργο που φεύγει…

1) Ποιος ήταν συγγραφέας του κυβερνητικού προγράμματος το 2021 και το παρουσίασε στην προγραμματική συνδιάσκεψη;; Άρα σε ποιον κάνεις κριτική για το πρόγραμμα;; Η ΑΛΗΘΕΙΑ ειναι ακριβώς αντίθετη από αυτά που γράφεις!!

2) Αυτά που λες στο κείμενο, στις 18-19 Φεβρουαρίου φέτος, που έπαιρνες τηλέφωνα και απαιτούσες να πετάξουν κάποιον από το ψηφοδέλτιο, τα είχες καταλάβει και τότε ή μετά σου ήρθε η φώτιση;

ΥΓ. Στους επαναλαμβανόμενους άθλιους χαρακτηρισμούς σε μένα και άλλους δεν θα απαντήσω τώρα, όχι γιατί δεν μπορώ να σε βάλω όπως πρέπει στη θέση σου, αλλά γιατί είναι προφανές πως το μόνο που θέλετε μετά την ήττα σας στις εκλογές για πρόεδρο είναι να κάνετε κακό στον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ! Τόσοι είστε».