Στο Ρέθυμνο βρέθηκε ο υφυπουργός Εθνικής Άμυνας, Γιάννης Κεφαλογιάννης. Ο κ. Κεφαλογιάννης εκπροσώπησε την κυβέρνηση στις εκδηλώσεις για τον επίσημο εορτασμό της 157ης Επετείου Ολοκαυτώματος της Ιεράς Μονής Αρκαδίου στο Ρέθυμνο.

Ειδικότερα, σύμφωνα με την ανακοίνωση του υπουργείου Εθνικής Άμυνας, ο Υφυπουργός Εθνικής Άμυνας κ. Ιωάννης Κεφαλογιάννης παρέστη σήμερα, ως εκπρόσωπος του Προέδρου της Ελληνικής Κυβέρνησης, στις εκδηλώσεις για τον επίσημο εορτασμό της 157ης Επετείου Ολοκαυτώματος της Ιεράς Μονής Αρκαδίου, που πραγματοποιήθηκε στην Ι.Μ. Αρκαδίου, στο Ρέθυμνο, και στη δοξολογία χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου  Μητροπολίτου Ρεθύμνης και Αυλοποτάμου κ.Προδρόμου.

Μετά τον εορτασμό, ο Υφυπουργός Εθνικής Άμυνας Γιάννης Κεφαλογιάνης δήλωσε:

«Με ευγνωμοσύνη τιμήσαμε και φέτος την Εθελοθυσία του Αρκαδίου. Τα μηνύματα είναι επίκαιρα μέχρι σήμερα, ότι οι Έλληνες και οι Ελληνίδες είναι έτοιμοι να δώσουν και τη ζωή τους προκειμένου να διατηρήσουν την ακεραιότητα της πατρίδας, να πολεμήσουν για την ελευθερία, την ειρήνη και τα δίκαια της Ελλάδας", σημείωσε ο κ. Κεφαλογιάννης και κατέληξε: 

Εύχομαι χρόνια πολλά σε όλες τις γυναίκες και τους άνδρες των Ενόπλων Δυνάμεων και όσους εορτάζουν σήμερα.»