Συνεχίζεται η αναταραχή στον ΣΥΡΙΖΑ, καθώς απολύθηκαν τέσσερις δημοσιογράφοι του ραδιοφώνου «Στο Κόκκινο» και συγκεκριμένα οι Νίκος Σβέρκος, Σπύρος Ραπανάκης, Γιάννης Σμυρλάκης και Θεόφιλος Σιχλετίδης.

Ο Νίκος Σβέρκος σε ανάρτησή του στο Facebook κάνει λόγο για έναρξη του «σχεδίου αποπαρασίτωσης» του ραδιοφώνου «Στο Κόκκινο» και της εφημερίδας «Αυγή», «για το οποίο καλούσαν οι στενοί συνεργάτες του κ. Κασσελάκη».

Στο τέλος της σημερινής μου εκπομπής Στο Κόκκινο 105,5, σε μια μέρα με πολύ έντονη επικαιρότητα, έκανα ό,τι συνηθίζει να...

Δημοσιεύτηκε από Nikos Sverkos στις Παρασκευή, 10 Νοεμβρίου 2023

Πυρά κατά της νέας διεύθυνσης του ραδιοφώνου και της διοίκησης του ομίλου εξαπέλυσε και ο Σπύρος Ραπανάκης, σημειώνοντας πως αποφάσισαν πως «δεν ταιριάζει» στο νέο πρόγραμμα. «Θέλω να πιστεύω ότι τα περί "πολιτικής απόφασης με άνωθεν εντολή" δεν είναι ακριβή», «σίγουρα, πάντως, όσοι ζητούσαν αποπαρασιτώσεις, κεφάλια και εύχονταν "καλό δρόμο" θα είναι σήμερα ικανοποιημένοι τόσο με τη δική μου απομάκρυνση όσο και με άλλων συναδέλφων», έγραψε ο δημοσιογράφος.

Το σημερινό απογευματινό ραντεβού Στο Κόκκινο 105,5 με τον Giannis Smirlakis θα είναι το τελευταίο. Όπως αποφάσισε η...

Δημοσιεύτηκε από Σπύρος Ραπανάκης στις Παρασκευή, 10 Νοεμβρίου 2023

Να θυμίσουμε ότι τη λέξη «αποπαρασίτωση» χρησιμοποίησε ο Νίκος Μωραΐτης, γνωστός στιχουργός και υποστηρικτής του Στέφανου Κασσελάκη μία ημέρα πριν από τις εσωκομματικές εκλογές του ΣΥΡΙΖΑ, γράφοντας στα social: «Αύριο δεν ψηφίζουμε απλώς. Κάνουμε φασίνα, ξαράχνιασμα και αποπαρασίτωση».

Αξίζει επίσης να σημειωθεί ότι στα τέλη Οκτωβρίου ανακοινώθηκαν οι νέοι διευθυντές στο «Κόκκινο» (Βούλα Κεχαγιά) και την «Αυγή» (Αδάμ Γιαννίκος), ενώ ο Γιάννης Σμυρλάκης, που σήμερα απομακρύνθηκε, είχε αναλάβει τον ρόλο του συντονιστή και των δύο Μέσων.