Την διαφωνία του με την πρόταση του Στέφανου Κασσελάκη να τεθεί το ζήτημα των διαγραφών σε δημοψήφισμα στο κόμμα, αναμένεται να εκφράσει στη συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ και το «Δίκτυο Εναλλακτικής Αριστεράς».

Tο «Δίκτυο Εναλλακτικής Αριστεράς», στο οποίο συμμετέχουν Διονύσης Τεμπονέρας και Διάνα Βουτυράκου, θα δηλώσει - σύμφωνα με ρεπορτάζ του parapolitika.gr - πως δεν συμφωνεί με την πρόταση για δημοψήφισμα. Κατά την έκτακτη συνεδρίαση τους, η οποία ολοκληρώθηκε το βράδυ της Παρασκευής (10/11), αποφασίστηκε επίσης ότι στη συνεδριάση της Κεντρικής Επιτροπής θα ζητήσουν τον οδικό χάρτη μέχρι το συνέδριο.

Διαβάστε ακόμα: Έτοιμοι στον ΣΥΡΙΖΑ για συνεδρίαση - θρίλερ: Όλα ανοιχτά και αποστάσεις κορυφαίων από το δημοψήφισμα Κασσελάκη

Πληροφορίες του parapolitika.gr αναφέρουν ότι λίγες ώρες πριν τη συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής, όλες οι πλευρές φαίνεται να μετρούν τις συνέπειες μια ρήξης και φαίνεται να επιχειρούν τρόπους διαφυγής. Παρά το γεγονός ότι ο Στέφανος Κασσελάκης θα επιμείνει στο δημοψήφισμα, το ερώτημα -σύμφωνα με το ρεπορτάζ- δεν θα έχει να κάνει με τις διαγραφές αλλά με τη συνολικότερη στάση των στελεχών του κόμματος.

Διαβάστε ακόμα: Το news247 του Δημήτρη Μάρη κάνει επίθεση στον Κασσελάκη