Εκ νέου τριγμούς στα εσωκομματικά ''νερά'' του ΣΥΡΙΖΑ έχει προκαλέσει η δημοσιοποίηση της είδησης του ότι Στέφανος Κασσελάκης και  Έφη Αχτσιόγλου είχαν επικοινωνία πριν την χθεσινή συνεδρίαση της Κ.Ε., με την Έφη Αχτσιόγλου να αρνείται κατηγορηματικά αυτήν την επικοινωνία.

Δείτε εδώ: Τηλεφώνημα Κασσελάκη σε Αχτσιόγλου για εκτόνωση της έκρυθμης κατάστασης στον ΣΥΡΙΖΑ

Οι αρχικές πληροφορίες το πρωί έκαναν λόγο για επικοινωνία του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ με την κ. Αχτσιόγλου χθες, προκειμένου να διεξαχθεί μία ήρεμη συνεδρίαση. Ωστόσο, λίγες ώρες μετά η κ. Αχτσιόγλου με ανακοίνωσή της διέψευσε κατηγορηματικά την εν λόγω επικοινωνία, ξεκαθαρίζοντας ότι δεν θα επιτρέψει να ''παίζονται παιχνίδια στο όνομά της και μάλιστα επί προσωπικού''.

Ωστόσο, ακολούθησε διαρροή από την πλευρά του Στέφανου Κασσελάκη, η οποία έλεγε τα εξής: '' Δε χρειάζονται διαψεύσεις όταν υπάρχει η κλήση στις 11:32. Μπορεί να μην το άκουσε ή να ήταν αφόρτιστο το τηλέφωνο''.

Με νεότερη διαρροή από την πλευρά της κ. Αχτσιόγλου, γίνεται γνωστό ότι «η κυρία Αχτσιόγλου δέχθηκε χθες στις 11:32 κλήση από άγνωστο νούμερο. Δεν έλαβε κάποιο μήνυμα ή ενημέρωση, ενώ ο κύριος Κασσελάκης δεν επικοινώνησε μαζί της με τον τρόπο που μέχρι τώρα επικοινωνούσαν, δηλαδή από διαφορετικό τηλεφωνικό αριθμό εκ μέρους του.
 Η κ. Αχτσιόγλου βρισκόταν στον χώρο της συνεδρίασης της ΚΕ από τις 11:30». Σε κάθε περίπτωση, καταλήγουν, «οι κρίσιμες στιγμές που βρίσκεται ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ είναι απαράδεκτο να καθορίζονται από αναπάντητες κλήσεις και fake news».