Ένταση επικράτησε στο στούντιο του ΣΚΑΪ, με το πρώην στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανο Τζουμάκα να χαρακτηρίζει αφεντικά της χώρας τους καναλάρχες.

Ο Στέφανος Τζουμάκας, που αποχώρησε από τον ΣΥΡΙΖΑ, ανέφερε ότι τα αφεντικά της χώρας είναι οι καναλάρχες, που έχουν το πόπολο και τους οπαδούς τους.


Στέφανος Τζουμάκας: Τα αφεντικά, όταν ήμουν στη Βουλή, είχαν αγοράσει τη μισή Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΠΑΣΟΚ

«Θα το λέω γιατί ξέρω ποιος έχει την εξουσία στη χώρα. Γιατί έχω πάει τρεις φορές Στρατοδικείο και δύο φορές φυλακή. Δεν είναι προσωπικό το ζήτημα. Αλλά την εξουσία στη χώρα πρέπει να την έχει η πολιτική ηγεσία», είπε αρχικά ο Στέφανος Τζουμάκας.

Τότε, παρενέβη ο Άκης Παυλόπουλος, με τον Στέφανο Τζουμάκα να λέει ότι «ο λαός με έστελνε στη Βουλή και τα αφεντικά πετούσαν έξω όποιον δεν ήταν μαζί τους».

*Διαβάστε εδώ: Τζουμάκας: Ο Τσίπρας να επανεξετάσει τη θέση του - Ήταν λάθος που αποχώρησε

Από την άλλη, ο Δημήτρης Οικονόμου προσπάθησε να τον διακόψει, για να κάνει ερώτηση, με τον κ. Τζουμάκα να είναι ασταμάτητος.

«Δεν σας ακούω», είπε και συμπλήρωσε ότι «τα αφεντικά, όταν ήμουν στη Βουλή, είχαν αγοράσει τη μισή Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΠΑΣΟΚ».

Όταν τον ρώτησαν «γιατί καθόταν τότε;», απάντησε ότι «τότε τα είπα και έφυγα».

Ο Δημήτρης Οικονόμου επισήμανε ότι δεν είναι ακριβώς έτσι τα πράγματα και ο Στέφανος Τζουμάκας είπε: «Πώς; Τι; Κάνετε λάθος. Ήμουν απέναντι και μετά έφυγα».

Στη συνέχεια, ο Στέφανος Τζουμάκας πρόσθεσε ότι «έφυγα από το Υπουργείο Μεταφορών με ξύλο στην κυβερνητική συνεδρίαση. Όρμησαν πάνω μου, επειδή δεν υποστήριζα συμφέροντα και προϊόντα της Ανατολικής Γερμανίας».