Νίκος Βούτσης, Νίκος Φίλης, Πέτη Πέρκα, Πάνος Σκουρλέτης, Δημήτρης Βίτσας, Αριστείδης Μπαλτάς και δεκάδες άλλοι αποχωρήσαντες από τον ΣΥΡΙΖΑ έσμιξαν σήμερα στην πορεία του Πολυτεχνείου.

Η 50ή επέτειος του Πολυτεχνείου έγινε η αφορμή να κάνουν δημόσια εμφάνιση, την πρώτη μετά την αποχώρησή τους από τον ΣΥΡΙΖΑ, και το γεγονός της συγκέντρωσης της συγκεκριμένης ομάδας, με τα δικά της πανό, είχε τη σημασία του.

Όπως φαίνεται στα πανό που κρατούν, το ένα είναι για τα 50 χρόνια της επετείου της εξέγερσης του Πολυτεχνείου και το άλλο για την κατάσταση στην Παλαιστίνη.

Ο προσωρινός τίτλος της κίνησης, όπως ανακοίνωσε νωρίτερα ο στενός συνεργάτης του Νίκου Φίλη, Τάκης Κατσαρός, είναι «Διέξοδος Αριστερά», τίτλος που χρησιμοποιήθηκε στο κείμενο για τον ΣΥΡΙΖΑ που υπέγραψαν περισσότερα από 1.300 άτομα δύο ημέρες πριν από τη θυελλώδη συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής.

 «Έτοιμα τα πανό με τα οποία θα κατέβουμε σήμερα στην πορεία για το Πολυτεχνείο όσοι/ες αποχωρήσαμε από τον ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. Η παρουσία μας στην πορεία για τα 50 χρόνια από την εξέγερση του Νοέμβρη, πρώτο βήμα για τη συσπείρωση και την ανασύνταξη του χώρου της Ανανεωτικής Ριζοσπαστικής Αριστεράς», έγραψε, νωρίτερα, ο κ. Κατσαρός.

Δείτε φωτογραφίες: