«Το χειρότερο πράγμα που μπορεί να γίνει είναι ένα ‘’τσουβάλιασμα’’, και είναι και το τελευταίο πράγμα που θέλει ο πρωθυπουργός και η κυβέρνηση να γίνει», υπογράμμισε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Παύλος Μαρινάκης, απαντώντας σε ερώτηση για το φορολογικό νομοσχέδιο, αναφορικά με τη φορολόγηση των ελεύθερων επαγγελματιών.

«Μακριά από εμάς τέτοια λογική» συμπλήρωσε ο Παύλος Μαρινάκης, κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης των πολιτικών συντακτών.

Παύλος Μαρινάκης: «Άλλο ένα κεφάλαιο στην προσπάθεια αντιμετώπισης της φοροδιαφυγής»

Σημειώνεται πως το νέο φορολογικό νομοσχέδιο είναι σε δημόσια διαβούλευση, με τον Παύλο Μαρινάκη να κάνει λόγο για μια σημαντική πρωτοβουλία της κυβέρνησης για τη συνολική αντιμετώπιση της φοροδιαφυγής.

«Άλλο ένα κεφάλαιο» σημείωσε, «στην προσπάθεια αντιμετώπισης της φοροδιαφυγής», καθιστώντας παράλληλα σαφές πως θα συνεχιστεί, καθώς «δεν έχουμε αυταπάτες ότι μπορεί με ένα κουμπί να εξαφανιστεί η φοροδιαφυγή».

Διαβάστε ακόμα: Παύλος Μαρινάκης: Δεν κάνουμε βήμα πίσω στα κυριαρχικά μας δικαιώματα

Επίσης, ο Παύλος Μαρινάκης ανακοίνωσε ότι θα εξεταστούν σημειακές παρεμβάσεις, επισημαίνοντας ότι είναι μια εν εξελίξει διαδικασία.

Επιπλέον, ο Παύλος Μαρινάκης ξεκαθάρισε εκ νέου πως ούτε οριζόντια λογική υπάρχει, ούτε οριζόντια στοχοποίηση υπάρχει, ούτε πρόκειται να υπάρξει. «Η κυβέρνηση καταργεί και δεν αυξάνει φόρος», τόνισε.