«Το κόμμα θα είναι ο βασικός πυλώνας πάνω στον οποίο θα στηρίζεται η κυβέρνηση. Όσο η ΝΔ παραμένει ενωμένη δεν έχει να φοβηθεί τίποτα από κανέναν» είπε ο κ.Μητσοτάκης και κάλεσε τον κ. Μαρινάκη να παραδώσει τη σκυτάλη, ζητώντας να εκλεγεί ομόφωνα η Μαρία Συρεγγέλα «που για πρώτη φορά μια γυναίκα αναλαμβάνει τα ηνία της ΠΕ. Θα ανταποκριθεί στις προκλήσεις της εποχής. Έλα Συρεγγέλα, αλλά μην έρθεις με φόρα. Αυτό δεν βγήκε σε καλό» αστειεύτηκε κλείνοντας την ομιλία του ο κ.Μητσοτάκης.

Μαρία Συρεγγέλα: Τιμή και ευθύνη η εκλογή μου στη θέση της Γραμματέως της ΝΔ

Η ίδια ανέφερε μεταξύ άλλων, στην ομιλία της: ‘’Είναι πραγματικά μεγάλη τιμή και ευθύνη η εκλογή μου στη θέση της Γραμματέως. Ευχαριστώ τον πρωθυπουργό και πρόεδρο της ΝΔ Κυριάκο Μητσοτάκη για την εμπιστοσύνη. Ευχαριστώ για την ψήφο όλα τα μέλη της ΝΔ (…) Κατανοώ πλήρως της ευθύνες. Η σημερινή μέρα έχει έναν έντονο συμβολισμό για όλες τις γυναίκες της ΝΔ που υπηρετούν και υπηρέτησαν την παράταξη’’.

Διαβάστε επίσης: ΝΔ: Τι σημαίνει η εκλογή της Μαρίας Συρεγγέλα στη θέση της γραμματέως - Οι δύσκολες αποστολές με επίκεντρο τις ευρωεκλογές του Μαΐου

Ο απερχόμενος Γραμματέας της ΝΔ και νυν κυβερνητικός εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης νωρίτερα ευχαρίστησε τους συνεργάτες κάνοντας αναφορά στη διαδρομή του στη θέση. ‘’Η Μαρία Συρεγγέλα είναι μια άξια γυναίκα, ένα στέλεχος που αγαπά την ΟΝΝΕΔ και τη ΝΔ. Εντυπωσιακή η αφοσίωσή της και το πόσο μπορεί να ενώνει’’.