Ο αναπληρωτής γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ, Γιώργος Βασιλειάδης επέρριψε ευθύνες και στην ηγεσία και σε αυτούς που, όπως είπε, «δεν αφήνουν να κάνουμε μια κουβέντα εκεί που πρέπει να γίνει στα όργανα» για την κατάσταση που επικρατεί στο κόμμα και για τα όσα συμβαίνουν.

«Όταν υπάρχει ένα πρόβλημα προφανώς όλοι έχουν ευθύνη ακόμα και η ηγεσία. Εδώ αντιμετωπίσαμε, όμως, κάτι πρωτόγνωρο να εκλέγεται μια νέα ηγεσία και από την πρώτη ημέρα να γίνονται επιθέσεις σε φαντασιακό παρά σε πραγματικό επίπεδο, από τα Τραμπ και Mπέπε Γκρίλο μέχρι σε ατζέντες που δεν έχουμε δει. Δεν έχει αλλάξει κάτι στη γραμμή του κόμματος για να πει κανείς ότι υπάρχει ένα πολιτικό επίδικο που μπορεί να σε οδηγήσει σε διάσπαση. Όλοι να βάλουμε τον εγωισμό μας λίγο παρακάτω» είπε στον ΣΚΑΪ ο Γιώργος  Βασιλειάδης.

Γιώργος Βασιλειάδης: Λογικές οι απαντήσεις του κόσμου για τον ΣΥΡΙΖΑ στις δημοσκοπήσεις

Ο Γιώργος Βασιλειάδης διευκρίνισε, δε, ότι «κάνω κριτική και στην ηγεσία και σε αυτούς που δεν αφήνουν να κάνουμε μια κουβέντα εκεί που πρέπει να γίνει στα όργανα. Αν εκεί υπάρξει διαφωνία τότε, ναι, μπορούμε να συζητήσουμε τα πάντα».

Διαβάστε ακόμα: Αποκάλυψη Παραπολιτικά 90,1: Ανοιχτό το ενδεχόμενο νέων αποχωρήσεων από τον ΣΥΡΙΖΑ εντός της ημέρας

Χαρακτήρισε, επίσης, λογικές τις απαντήσεις του κόσμου για τον ΣΥΡΙΖΑ στις δημοσκοπήσεις «όσο συνεχίζονται οι αναταράξεις και βγαίνει αυτή η εικόνα».

Ερωτηθείς για τον όρο αποστάτες που χρησιμοποίησε ο Στέφανος Κασσελάκης, ο αναπληρωτής γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ είπε ότι: «Το να έχουμε μια συγκροτημένη έξοδο δύο μήνες μετά τις εκλογές χωρίς πολιτικό επίδικο αλλάζοντας την ετυμηγορία του λαού που έφερε τον ΣΥΡΙΖΑ τότε υπάρχει πολιτικό πρόβλημα. Εγώ δεν θα χρησιμοποιούσα τον όρο αποστάτες αλλά υφίσταται ένα σοβαρό πολιτικό πρόβλημα».

Κατά τον Γιώργο Βασιλειάδη, «το κόμμα δεν διαλύεται, περνάει μια φυσιολογική κρίση μετά από μια πρωτόγνωρη διαδικασία. Είχαμε ένα κακό εκλογικό αποτέλεσμα, κάναμε διαδικσαίες και τώρα είμαστε στις αναταράξεις της νέας εποχής».

«Είμαστε σε μια κρίσιμη καμπή αλλά τα προβλήματα είναι πολύ μεγάλα και οφείλουμε όλοι να επικεντρωθούμε σε αυτά και να βρούμε λύσεις. Όσο εμείς ενδοσκοπούμε τόσο η κυβέρνηση θα μπορεί ανενόχλητη να περνάει την πολιτική της» σημείωσε ο Γιώργος Βασιλειάδης.