Στο κέντρο της Αθήνας κατέβηκε σήμερα ο Στέφανος Κασσελάκης προκειμένου να συμμετάσχει στην πορεία των αυτοαπασχολούμενων, οι οποίοι αντιδρούν στο νέο φορολογικό νομοσχέδιο. Στο πλαίσιο της επικοινωνίας του με τον κόσμο, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ δέχθηκε τα έντονα παράπονα μιας διαδηλώτριας.

Μόλις η γυναίκα που συμμετείχε στην πορεία είδε τον Στέφανο Κασσελάκη, του απευθύνθηκε σε έντονο ύφος λέγοντας ότι «η Αριστερά είναι αυτή που πρόδωσε τον λαό», με τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ να παραδέχεται πως «ήταν πολύ δύσκολη η στάση της Αριστεράς». Μάλιστα, επικαλέστηκε ένα σύνθημα του Αλέξη Τσίπρα πριν από τις εθνικές εκλογές του 2023 που έλεγε «πρώτη ευκαιρία» για πρώτη φορά Αριστερά.

Δείτε εδώ: Στέφανος Κασσελάκης: Στην πορεία των ελεύθερων επαγγελματιών κατά του φορολογικού νομοσχεδίου στο Σύνταγμα 

Με αφορμή το παραπάνω περιστατικό, ο Στέφανος Κασσελάκης προχώρησε σε ανάρτηση στο Χ (πρώην Twitter), δημοσιεύοντας, μάλιστα, και το βίντεο με τον σχετικό διάλογο που είχε με τη διαδηλώτρια.

Στέφανος Κασσελάκης: Το χρήσιμο για μένα δεν είναι να μιλάω με αυτούς που με επαινούν

«Το χρήσιμο για μένα δεν είναι να μιλάω με αυτούς που με επαινούν. Θέλω την καθημερινή επαφή με τον κόσμο που νιώθει από εμάς δυσαρεστημένος ή και προδομένος. Να τους εξηγήσω τις τότε συνθήκες. Να τους μιλήσω για τον νέο ΣΥΡΙΖΑ που έρχεται», έγραψε χαρακτηριστικά ο κ. Κασσελάκης.

"Πόσοι τολμάνε να έρθουν εδώ μέσα στον κόσμο να μιλήσουν;"

Νωρίτερα ο κ. Κασσελάκης πέρασε από πολλά μπλοκ (δικηγόρων, ΓΣΕΒΕΕ, ταξί κ.ά.), συνομιλώντας με διαδηλωτές για τα προβλήματά τους, ενώ έφτασε με την πορεία διαμαρτυρίας μέχρι έξω από το Υπουργείο Οικονομικών.

Μάλιστα, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ σχολίασε στο Χ: «Πόσοι τολμάνε να έρθουν εδώ μέσα στον κόσμο να μιλήσουν; Απροειδοποίητα. Αδιαμεσολάβητα. Δώστε μας την ευκαιρία».