Η Κορίνα Τριανταφύλλου ορίζεται νέα εκπρόσωπος Τύπου των Σπαρτιατών με απόφαση του προέδρου της Κ.Ο. των «ΣΠΑΡΤΙΑΤΩΝ», Βασίλη Στίγκα.

Η κ. Τριανταφύλλου στις τελευταίες δημοτικές εκλογές είχε κατέβει υποψήφια με τον συνδυασμό του Κώστα Μπακογιάννη στην Αθήνα αλλά δεν κατάφερε να εκλεγεί. 

Με απόφαση του Προέδρου χρέη Διευθυντή της Κ.Ο. «ΣΠΑΡΤΙΑΤΕΣ» αναλαμβάνει ο βουλευτής Ηρακλείου, Μιχαήλ Γαυγιωτάκης. Ενώ στην θέση του Β’ Κοινοβουλευτικού Εκπροσώπου αναλαμβάνει ο βουλευτής Β’ Πειραιώς,  Αλέξανδρος Ζερβέας αντικαθιστώντας τον βουλευτή Β1′ Βορείου Τομέα Αθηνών, Χαράλαμπο Κατσιβαρδά.

Ο βουλευτής Α’ Θεσσαλονίκης, Ιωάννης Κόντης, παραμένει στη θέση του Α’ Κοινοβουλευτικού Εκπροσώπου.

Ακόμα συνίσταται Τριμελής Προσωρινή Επιτροπή Δεοντολογίας, η οποία αποτελείται από τους Γεώργιο Γκόντζο, Αθανάσιο Κόκκινο και Παναγιώτη Διαμαντόπουλο.

 Ποια είναι η Κορίνα Τριανταφύλλου

Η Κορίνα Τριανταφύλλου γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα. Σπούδασε Θεατρολογία στο Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, καθώς και Δημοσιογραφία στον τομέα της Διαφήμισης και των Δημοσίων Σχέσεων. Εργάστηκε σε τηλεοπτικούς σταθμούς ως παρουσιάστρια προγραμμάτων ενημέρωσης και ψυχαγωγίας. Το 2012 στράφηκε στην Τέχνη, σπουδάζοντας Υποκριτική στην Ανωτέρα Δραματική Σχολή «Βασίλης Διαμαντόπουλος» απ’ όπου είναι απόφοιτη υπό την έγκριση του Υπουργείου Πολιτισμού. Έχει συμμετάσχει σε αρκετές παραστάσεις και παραγωγές, εκ των οποίων πολλές ήταν φιλανθρωπικού χαρακτήρα. Δραστηριοποιήθηκε παράλληλα και στον επιχειρηματικό τομέα. Αυτό στάθηκε η αφορμή να έρθει σε επαφή με ένα αξιοσημείωτο αριθμό ατόμων όπου ακόμη και σήμερα ανταλλάσσουν απόψεις και μοιράζονται τις ανησυχίες τους, ευελπιστώντας σ’ ένα ευοίωνο μέλλον. Άμεση και καθημερινή είναι επίσης η επικοινωνία της με τους ελεύθερους επαγγελματίες των τοπικών επιχειρήσεων του κέντρου της Αθήνας, όπου διατηρεί μαζί τους άρρηκτη επαφή, με σκοπό τη βελτίωση του επαγγελματικού και κοινωνικού βίου. Από τις 8 Φεβρουαρίου του 2022 είναι μέλος στο Διοικητικό Συμβούλιο του ΚΥΑΔΑ (Κέντρο Υποδοχής και Αλληλεγγύης).