Συντροφικότητα, αποφασιστικότητα, υπευθυνότητα, αποτελεσματικότητα. Αυτό ήταν το κλίμα από τη συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας στον ΣΥΡΙΖΑ, όπως αποτυπώθηκε στις τοποθετήσεις του προέδρου, Στέφανου Κασσελάκη, και των μελών του οργάνου.

Τις εργασίες της συνεδρίασης της Πολιτικής Γραμματείας, η οποία πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τετάρτης (29/11) στην αίθουσα «Λεωνίδας Κύρκος», άνοιξε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. Ο Στέφανος Κασσελάκης έκανε λόγο για μια ανοιχτή συζήτηση ενός άτυπου πολιτικού κέντρου, καθώς την επόμενη εβδομάδα θα υπάρξουν προσωπικές συναντήσεις με τα μέλη για τις χρεώσεις τους.

Κασσελάκης για συνέδριο ΣΥΡΙΖΑ: "Πρέπει να γίνει στην ώρα του"

«Το Συνέδριο πρέπει να γίνει στην ώρα του», ανέφερε στην τοποθέτησή του ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ., Στέφανος Κασσελάκης, ενώ εισηγήθηκε να προχωρήσει η υλοποίηση των περιφερειακών συνεδρίων, όπως και η συγκρότηση  των ομάδων εργασίας, καθώς και ο σχεδιασμός της διπλής καμπάνιας για τη στέγαση και την ακρίβεια.

Διαβάστε ακόμα: Κασσελάκης: Βάζει ερωτήσεις στα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ - "Η γνώμη σου μετράει"

Ούτε 3.000 δεν έχουν αποχωρήσει

«Οι αποχωρήσεις δεν θα φτάσουν ούτε τα 3.000 μέλη. Από τη ροή των παραιτήσεων κρίνουμε ότι δύσκολα θα ξεπεραστεί αυτός ο αριθμός, ενώ στις Νομαρχιακές Επιτροπές φαίνεται ότι στη συντριπτική πλειονότητά τους δεν υπάρχουν (κατά μέσο όρο) πάνω από 5 αποχωρήσεις. Πλην ελαχίστων εξαιρέσεων που ήταν εξαρχής αναμενόμενες», ενημέρωσαν η γραμματέας και ο αναπληρωτής γραμματέας του κόμματος.

SIRIZA_Sinedriasi_Politiki_Grammateia

Ξεκινούν περιοδείες στις περιοχές των αποχωρησάντων

Να σημειωθεί ότι στη συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας αποφασίστηκε να γίνουν περιοδείες σε Ξάνθη, Ροδόπη, Ιωάννινα και Μεσσηνία, στις περιοχές δηλαδή από τις οποίες εκλέχθηκαν οι 11 βουλευτές που αποχώρησαν.