Την εκτίμηση ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα καταλήξει τέταρτο κόμμα, πίσω και από το ΚΚΕ, εξέφρασε το πρωί της Παρασκευής ο εκλογικός αναλυτής Ανδρέας Δρυμιώτης, ο οποίος επανέλαβε τη «θρασύτατη», όπως τη χαρακτήρισε, πρόβλεψη που είχε κάνει το 2019 ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα καταλήξει στο 6%.

«Το 2019 είχα προβλέψει θρασύτατα ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα καταλήξει στο 6%. Βεβαίως και θα πέσει πίσω από το ΚΚΕ. Είμαι βέβαιος ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα πάει τέταρτο κόμμα. Εξάλλου έχει πάψει να είναι όπως τον ξέραμε και δεν πιστεύω ότι θα γίνει καλύτερος», είπε χαρακτηριστικά.

Με αφορμή τη δημοσκόπηση της Metron Analysis που παρουσιάστηκε στο MEGA το βράδυ της Πέμπτης 30/11, ο Ανδρέας Δρυμιώτης επισήμανε ότι «εξακολουθεί να υπάρχει κυριαρχία της Ν.Δ., παρά το πρόβλημα με την ακρίβεια».

*Διαβάστε εδώ: Η σημασία της επανεμφάνισης Τσίπρα και το προσκλητήριο Κασσελάκη στα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ


Ανδρέας Δρυμιώτης: Με την αλλαγή της ηγεσίας του ΣΥΡΙΖΑ το κόμμα πάει από το κακό στο χειρότερο

«Εξακολουθεί να πιστεύει ο κόσμος ότι παρά όλα τα προβλήματα, με την κυβέρνηση αυτή ξέρω πού κοιμάμαι και πού πάω, δεν θέλω να πειραματιστώ», είπε χαρακτηριστικά.

Κατά τον Ανδρέα Δρυμιώτη, το δεύτερο συμπέρασμα απ' όλες τις τελευταίες δημοσκοπήσεις, μετά την εκλογή Κασσελάκη, είναι ότι «με την αλλαγή της ηγεσίας του ΣΥΡΙΖΑ, το κόμμα πάει από το κακό στο χειρότερο».

Όπως είπε, μάλιστα, η κάρτα και τα στοιχεία για την καταλληλότητα ως πρωθυπουργός του Κυριάκου Μητσοτάκη επιβεβαιώνουν την εκτίμηση αυτή, προσθέτοντας ότι «δεν έχει ξαναγίνει ποτέ αυτό».