«Χωρίς καπέλο αυτή φορά θέλω να σας πω ότι το Youth Pass πήρε παράταση έως τις 12 Δεκεμβρίου» λέει ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης στο νέο βιντεάκι του στο Tik Tok.

«Δεν ξέρω αν βοήθησε το χιούμορ, πάντως, τις τελευταίες μέρες οι αιτήσεις αυξήθηκαν κατά 20.000» προσθέτει ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης. 

«Επομένως αν δεν το έχετε κάνει ήδη, κάντε το. Μπείτε στη σχετική πλατφόρμα, κάντε την αίτηση. Και για εσάς που ήδη έχετε κάνει την αίτησή σας, η πρώτη πληρωμή θα γίνει στις 10 Δεκεμβρίου και η δεύτερη στις 21 Δεκεμβρίου» σημειώνει. 

Στο νέο του βιντεάκι για το Youth Pass, ο Κυριάκος Μηστοτάκης παίζει με τον σκύλο του. Ρωτάει μάλιστα τον Peanut: «Πού είναι το δικό σου καπέλο; Πού είναι;» και τον χαϊδεύει στην κοιλίτσα.

Να σημειωθεί ότι την προηγούμενη φορά ο πρωθυπουργός στο Tik Tok εμφανίστηκε με ένα καπέλο, το οποίο δεν φορούσε στο δεύτερο βιντεάκι για το Youth Pass. Για όσους όμως είναι ιδιαίτερα παρατηρητικοί, αυτή τη φορά είχε… παπάκια στις κάλτσες του. 

Δείτε το νέο βίντεο του Κ. Μητσοτάκη για το Youth Pass:

@kyriakosmitsotakis_ ❗️Παράταση μέχρι τις 12 Δεκεμβρίου❗️#youthpass ♬ original sound - Kyriakos Mitsotakis

Youth Pass: Οι ανακοινώσεις Μητσοτάκη στο Tik Tok με… καπέλο και skateboard

Πριν από δύο ημέρες, ο πρωθυπουργός ανέβασε στο Tik Tok ένα βιντεάκι θέλοντας να ενημερώσει τους νέους για τις αιτήσεις του Youth Pass. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης εμφανίστηκε φορώντας… Bucket Hat.

Στην αρχή του 1ου βίντεο για το Youth Pass εμφανίζεται η διευθύντρια επικοινωνίας του πρωθυπουργού Κύρα Κάπη και αναφέρει στον Κυριάκο Μητσοτάκη ότι πρέπει να κάνει skate και στο τέλος να φορέσει το εν λόγω καπέλο.

Ακολούθως ο πρωθυπουργός τονίζει πως «μου είπαν όταν κάνω βίντεο για νέους πρέπει να εμφανίζομαι πιο… νεανικός», φορώντας το Bucket Hat. Στη συνέχεια αναφερόμενος στο Youth Pass υπενθυμίζεται ότι η πλατφόρμα για το Youth Pass θα είναι ανοιχτή μέχρι τις 5 Δεκεμβρίου. «Μέχρι στιγμής 112.000 αιτήσεις από νέους 18-19 ετών. Έχουμε ακόμα χρήματα-χώρο για περίπου 90.000 άτομα», πρόσθεσε.

«Αξιοποιήστε το για υπηρεσίες, πολιτισμού, τουρισμού και μεταφορών», λέει ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Το βίντεο κλείνει με ένα αστείο (dad joke όπως αναφέρεται περιπαικτικά στο βίντεο) για τα skateboard.

Δείτε το 1ο βίντεο του Κ. Μητσοτάκη για το Youth Pass:

@kyriakosmitsotakis_ ❗️Μέχρι τις 5 Δεκεμβρίου❗️#youthpass ♬ original sound - Kyriakos Mitsotakis