Με συνεχείς εξορμήσεις στην περιφέρεια, το ΠΑΣΟΚ φιλοδοξεί να εστιάσει στα μεγάλα προβλήματα στοχεύοντας να κάνει αισθητή την παρουσία του στη βάση της κοινωνίας, σε μια συγκυρία που όλες οι δημοσκοπήσεις εμφανίζουν το Κίνημα σε ανοδική τροχιά. Όχι θεαματική βέβαια, σίγουρα όμως πολύ θετική για τη συνέχεια της πορείας του κόμματος προς το κρίσιμο ραντεβού των ευρωεκλογών.

Μετά τον Έβρο και τα Δάσος της Δαδιάς, επόμενος προορισμός είναι η πολύπαθη Θεσσαλία των πολλών προβλημάτων που άφησε πίσω της η θεομηνία «Daniel». Στις 8, 9 και 10 Δεκεμβρίου θα πραγματοποιηθεί από διευρυμένα κλιμάκια του ΠΑΣΟΚ, αποτελούμενα από βουλευτές και τομεάρχες, αυτοψία στις περιοχές που επλήγησαν τον περασμένο Σεπτέμβρη από τη φονική κακοκαιρία, ώστε να διαπιστωθεί αν έγιναν τα απαραίτητα έργα υποδομής για να θωρακιστεί η περιοχή η οποία τον Σεπτέμβριο βούλιαξε στις λάσπες.

Είχε προηγηθεί το οδοιπορικό στις πληγείσες από τις φωτιές του καλοκαιριού περιοχές του νότιου Έβρου και επαφές με φορείς και πολίτες που πραγματοποίησαν κλιμάκια του ΠΑΣΟΚ, στο πλαίσιο τετραήμερης εξόρμησης του κόμματος, με τον Νίκο Ανδρουλάκη να επισκέπτεται το Δάσος της Δαδιάς. Στη Χαριλάου Τρικούπη τονίζουν πως οι δράσεις αυτές στη βάση της κοινωνίας θα συνεχιστούν και θα δώσουν τις μάχες εκεί όπου είναι τα πραγματικά προβλήματα. 

Δημοσιεύτηκε στην Απογευματινή στις 6/12