Γιορτές στην Ελλάδα θα περάσει η Εύα Καϊλή μετά τη δικαστική περιπέτεια με το QatarGate, όπως είπε, μιλώντας στο «Πρωινό».

«Έμεινα μακριά από την κόρη μου για τέσσερις ολόκληρους μήνες, όταν ήμουν αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, κάτι που συγκλόνισε την Ευρωπαϊκή Ένωση, καθώς το μωρό μου ήταν μόλις 20 μηνών. Μου ασκούσαν πιέσεις αναφέροντάς μου ότι ψάχνουν λύση για το μωρό μου με τις Κοινωνικές Υπηρεσίες», είπε η Εύα Καϊλή.

Διαβάστε ακόμα: Politico: Πώς η Εύα Καϊλή γνώρισε τον Φραντσέσκο Τζιόρτζι - Το χρυσό ζευγάρι στην καρδιά του σκανδάλου Qatargate


Με ποιες αποδείξεις απάντησε η Εύα Καϊλή για την υπόθεση του Qatargate σε όσους έχουν ακόμη αμφιβολίες 

Στη συνέχεια, η Εύα Καϊλή πρόσθεσε: «Όσοι έχουν ακόμη αμφιβολίες απαντώ με τις κάτωθι αποδείξεις:

  •  Τα δακτυλικά μου αποτυπώματα δεν υπάρχουν στα χρήματα
  •  Παρότι ήμουν υπό παράνομη παρακολούθηση για τουλάχιστον έναν χρόνο δεν διαπιστώνουν εμπλοκή μου.
  •  Οι υποκλοπές από τις μυστικές υπηρεσίες αποδεικνύουν ότι ένας λομπίστας χρησιμοποιούσε βοηθούς για να λάβει τις αμοιβές του από συμβουλευτικές υπηρεσίες. Πουθενά δεν εμπλέκεται το όνομά μου στις ηχογραφήσεις.
  •  Δεν είχα ποτέ τραπεζικό λογαριασμό στον Παναμά ούτε έχω λάβει οποιοδήποτε άλλο εισόδημα, πλην του μισθού μου. Η ακρόαση για να δείξω όλα τα στοιχεία που σας αναφέρω πρέπει να γίνει πριν από τις Ευρωεκλογές στο Ευρωκοινοβούλιο! Ποιος και γιατί, το καθυστερεί; Η αλήθεια πρέπει να λάμψει! Αυτή η δοκιμασία με έκανε πιο δυνατή και ως μάρτυρας πρέπει να μιλήσω για όσα μπορεί να περάσει κάποιος που του επιτίθεται ένα ολόκληρο σύστημα, που τον θεωρεί ένοχο χωρίς τεκμήριο αθωότητας με εκβιασμένες ομολογίες».
«Σύντομα, θα βρεθώ στη χώρα μου, γιατί έχω πρόσβαση πλέον στα στοιχεία της δικογραφίας που με απαλλάσσουν, παρά τις επίμονες προσπάθειες να χτίσουν κάτι εις βάρος μου, βάσει υποθέσεων ότι όλοι οι πολιτικοί είναι διεφθαρμένοι, κυρίως δε οι νότιοι», ανέφερε η Εύα Καϊλή.