«Το παγόβουνο είναι εκεί και περιμένει το θεμα είναι να το αποφύγουμε» επέμεινε ο Γιάννης Ραγκούσης για τον ΣΥΡΙΖΑ, στη σκιά της τοποθέτησής του στην Κεντρική Επιτροπή του Σαββάτου, μιλώντας στον ΣΚΑΪ.

Ερωτηθείς, μάλιστα, αν έτσι παρομοιάζει τον ΣΥΡΙΖΑ με «Τιτανικό», ο κ. Ραγκούσης δεν το αρνήθηκε λέγοντας «εάν δεν αποφύγει τη σύγκρουση με το παγόβουνο, όποιο καράβι συγκρούεται αποκαλείται Τιτανικός».

Διαβάστε ακόμα: Με το ένα πόδι στην... Νέα Αριστερά ακόμη ένας βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ - Σε καθεστώς διακριτικής παρακολούθησης από την Κουμουνδούρου

Γιάννης Ραγκούσης: «Δεν είναι νομοτελειακό να το πετύχουμε»

«Πιστεύω ότι έχουμε τα περιθώρια να την αποφύγουμε γιατί το βλέπουμε το παγόβουνο. Δεν είναι νομοτελειακό να το πετύχουμε, όπως δείχνουν οι δημοσκοπήσεις» συμπλήρωσε ο Γιάννης Ραγκούσης.

Στο πλαίσιο αυτό, ο Γιάννης Ραγκούσης τόνισε ότι «πρέπει να υπάρξουν αλλαγές και να σταματήσουμε τον εμφύλιο που συνεχίζει να μας απασχολεί, να κοιτάξουμε τα προβλήματα της κοινωνίας και περισσότερο την κυβέρνηση. Πρέπει να αλλάξουμε την εικόνα των προβλημάτων στη συνοχή που δείχνουμε».

Γιάννης Ραγκούσης: «Ο ρόλος της ισχυρής αντιπολίτευσης ανήκει σε ένα κόμμα»

«Τα δημοσκοπικά ποσοστά είναι από μόνα τους τόσο χαμηλά. Αλίμονο αν πάνε και πιο χαμηλά και δεν σταματήσουμε την πτώση» σημείωσε ακόμα.

Διαβάστε ακόμα: Διαβάστε ακόμα: Δημοσκόπηση της GPO για τα Παραπολιτικά: Στο 2,5% το ποσοστό της Νέας Αριστεράς, κάτω από το 10% ο ΣΥΡΙΖΑ - Απόλυτη κυριαρχία για τη ΝΔ

Όσον αφορά τη ρητορική Κασσελάκη για τη διακυβέρνηση Τσίπρα είπε ότι «δεν μπορώ να φανταστώ ότι έχει πρόθεση να αποδομήσει την διακυβέρνηση Τσίπρα», ενώ υποστήριξε ότι «ο ρόλος της ισχυρής αντιπολίτευσης ανήκει σε ένα κόμμα» και τάχθηκε υπέρ του «ναι» στις αμυντικές δαπάνες του προϋπολογισμού «για συμβολικούς λόγους, διότι έτσι θα αφαιρέσουμε ένα όπλο από τη φαρέτρα της ΝΔ, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι υποστέλλουμε τη σημαία της κριτικής».