Τα "συγχαρητήριά" της για την νίκη της παράταξης του Κωνσταντίνου Κόλλια στις εκλογές του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδος που διεξήχθησαν χθες, Κυριακή, εκφράζει μέσω ανακοίνωσής της η ΝΔ. Υπενθυμίζεται πως η παράταξη που πρόσκειται στη ΝΔ, η ΔΗΚΙΟ καταγράφει ποσοστά που ξεπερνούν πανελλαδικά το 45% (άνοδος πάνω από 7 μονάδες), με τα νούμερα να είναι πολύ υψηλότερα σε Αττική και Θεσσαλονίκη, σημειώνοντας μια σαρωτική επικράτηση. Για "μήνυμα εμπιστοσύνης στην οικονομική πολιτική της κυβέρνησης" κάνει λόγο το κυβερνόν κόμμα.

Στην ανακοίνωσή της, η ΝΔ σημειώνει συγκεκριμένα: 


«Η Νέα Δημοκρατία συγχαίρει τη Δημοκρατική Κίνηση Οικονομολόγων και τον επικεφαλής της Κωνσταντίνο Κόλλια, για τη νέα θριαμβευτική επικράτηση που κατέγραψαν στις εκλογές του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδος. Ξεπέρασαν πανελλαδικά, το 45% και σημείωσαν σημαντική άνοδο σε σχέση με τις προηγούμενες εκλογές.

Οι οικονομολόγοι, οι λογιστές και οι φοροτεχνικοί, με την επιλογή τους, επιβράβευσαν την Παράταξη ΔΗΚΙΟ που στέκεται δίπλα τους, εκφράζοντας με συνέπεια τις θέσεις τους.

Έδωσαν, ταυτόχρονα, μήνυμα εμπιστοσύνης στην οικονομική πολιτική που με όραμα και αποτελεσματικότητα εφαρμόζει ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης και η Κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας».