ΣΥΡΙΖΑ και Νέα Αριστερά φαίνεται πως έχουν "χωρίσει τα τσανάκια τους", ακόμα και όταν βρίσκονται στον ίδιο χώρο και για τον ίδιο λόγο. Ειδικότερα, στελέχη των δύο κομμάτων βρέθηκαν την Πέμπτη σε διαδήλωση ενάντια στον προϋπολογισμό, όπου έβγαλαν φωτογραφίες, σε ξεχωριστά σημεία της συγκέντρωσης.

Τη συμμετοχή τους έκαναν γνωστή μέσω αναρτήσεων στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ανεβάζοντας φωτογραφίες μπροστά από τον κόσμο και τα πανό, σε διαφορετικά σημεία της διαδήλωσης των ΑΔΕΔΥ και ΠΟΕ-ΟΤΑ, στην πλατεία Καραϊσκάκη, χωρίς να συνυπάρχουν στα στιγμιότυπα.

Ο ΣΥΡΙΖΑ στην πορεία των ΑΔΕΔΥ και ΠΟΕ-ΟΤΑ


Από τη μία πλευρά, ο Σωκράτης Φάμελλος ανήρτησε φωτογραφίες από τη διαδήλωση, γράφοντας, μεταξύ άλλων, ότι «Ο ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. στηρίζει τα αιτήματα της ΠΟΕ-ΟΤΑ». Στη συγκέντρωση, ο Σωκράτης Φάμελλος, όπως έγραψε, πήγε «με την Τομεάρχη Εσωτερικών, Γιώτα Πούλου, βουλευτή Βοιωτίας και πρώην δήμαρχο Λιβαδειάς και τον Μίλτο Χατζηγιάννη, πρώην βουλευτή και πρώην δήμαρχο Σκύρου» και ανέβασε φωτογραφίες όπου φαίνεται να στέκεται μπροστά από τα πανό των συγκεντρωμένων.





Και η Νέα Αριστερά στη διαδήλωση, ανέβασε φωτογραφίες ο Τζανακόπουλος

Από την πλευρά της Νέας Αριστεράς, ο Νάσος Ηλιόπουλος και ο Δημήτρης Τζανακόπουλος έκαναν αναρτήσεις, γράφοντας ότι «η χρονιά κλείνει με τον τραγικό αριθμό 173 νεκρών σε εργασιακούς χώρους, πολλοί από τους οποίους ήταν εργαζόμενοι στην αυτοδιοίκηση» και ότι στηρίζουν «τον αγώνα τους για μόνιμη, σταθερή δουλειά με αξιοπρεπείς μισθούς και συνθήκες εργασίας».




Φωτογραφίες, πάντως, ανέβασε ο Δημήτρης Τζανακόπουλος, στις οποίες φαίνεται ο ίδιος μαζί με τον Νάσο Ηλιόπουλο, να συνομιλούν με πολίτες.