Έντονο επεισόδιο, το Νο 3 στην σειρά…ξέσπασε στην Ολομέλεια ανάμεσα στον αντιπρόεδρο του ΚΚΕ, Γιώργο Λαμπρούλη και την πρόεδρο της Πλεύσης Ελευθερίας, Ζωή Κωνσταντοπούλου.

Το τελευταίο διάστημα όποτε στη έδρα προεδρεύει ο κ. Λαμπρούλης έχει παρατηρηθεί πως η ατμόσφαιρα είναι ιδιαίτερα ηλεκτρισμένη όταν τον λόγο ζητά η κ. Κωνσταντοπουλου.

Όλα ξεκίνησαν όταν η κα Κωνσταντοπούλου ζήτησε τον λόγο για να ανταπαντήσει επι προσωπικού σε διάλογο που είχε με τον παριστάμενο υπουργό Ενέργειας Θεόδωρος Σκυλακάκη.  Πρόκειται για μια πρακτική που συνηθίζει η πρώην πρόεδρος της Βουλής. τότε κάνοντας για ώρα υπομονή… διαμαρτυρήθηκαν οι βουλευτές των άλλων κομμάτων που περίμεναν την δική τους σειρά για να μιλήσουν με τον κ. Λαμπρούλη να εξηγεί από την έδρα της Ολομέλεια “Η κυρία Κωνσταντοπούλου μιλά και ως πρόεδρος και ως πρώην πρόεδρος".

Βουλή: Τότε άναψαν τα αίματα και ακολούθησε ο εξής διάλογος

Ζωή Κωνσταντοπούλου: Ζήτησα το λόγο επι προσωπικού δεν καταλαβαίνω τα σχόλια σας και δεν καταλαβαίνω γιατί το διαπραγματεύεστε με τους βουλευτές της πλειοψηφίας.

Γιώργος Λαμπρούλης: Ακούστε, περιοριστείτε στο προσωπικό.

Ζωή Κωνσταντοπούλου: Τι εννοείτε, μην με διακόπτετε.

Γιώργος Λαμπρούλης: Μαζευτείτε, σας το λέω λαϊκά. Μην τα βάζετε συνεχώς με το προεδρείο και συνεχώς μαζί μας. Σας είπα να μας εξηγήσετε το προσωπικό σας.

Ζωή Κωνσταντοπούλου : Μιλάτε και σε άλλους αρχηγούς κομμάτων έτσι….είναι δυνατόν να μου λέτε Μαζευτείτε …από τη θέση του προέδρου;

Γιώργος Λαμπρούλης : Στόχος σας είναι να σπιλώνεται το ΚΚΕ και όχι τον Λαμπρούλη. Συνεχιστε αυτην την σταση σας και θα δουμε τι θα γινει στο μελλον.

Ζωή Κωνσταντοπούλου : Μου λέτε ότι εχουν τελειωσει τα ορια σας. Συμβαινει να ειμαι η μονη γυναικα πολιτικος αρχηγος για αυτό το κάνετε αυτό. Μόνο εμείς κάνουμε αντιπολίτευση.

Γιωργος Λαμπρούλης : Μαλιστα! Αυτό θέλετε να μας πείτε πως το ΚΚΕ δεν κανει αντιπολιτευση τι να πω. Αυτή είστε!