"Καταψηφίζουμε τον προϋπολογισμό του 2024" υπογράμμισε στην ομιλία της, στη Βουλή η πρόεδρος της Πλεύσης Ελευθερίας, Ζωή Κωνσταντοπούλου, "γιατί είναι ένας προϋπολογισμό αριθμών" και συνέχισε "με χαμηλές δαπάνες για καιριους τομείς της κοινωνίας χωρίς έμπνευση και πρόγραμμα χωρίς να εξηγείτε τις επιλογές που κάνετε χωρίς όραμα για τη χώρα και τους πολίτες. Προϋπολογισμός των αριθμών  όπου λογοδοτείτε στους εταίρους και τους δανειστές και οι πολίτες αποτελούν αποκλειστική πηγή δημοσίων εσόδων  μέσω της άμεσης  και έμμεσης φορολογίας."

Στη συνέχεια, επεσήμανε ότι "Εμείς πιστεύουμε ότι ο προϋπολογισμός καταρτίζεται για τους πολίτες. Αντί να υποστηρίζετε του πολίτες χρησιμοποιείται τους πολίτες  αποκλειστική πηγή εσόδων άντλησης εσόδων, μέσω της φορολόγησής Έχουμε 20 λόγους για τους οποίους δεν θα ψηφίσουμε τον προϋπολογισμό του 2024. Θα μπορούσα να απαριθμήσω 2024 λόγους αλλά θα  μειώνω τους 20. Κακή διαχείριση των δημοσίων οικονομικών. Φορτώνετε τους πολίτες με χρέη. Αύριο μετά τη ψήφιση του προϋπολογισμού θα καταθέσουμε πρόταση νόμου για 13η και 14η σύνταξη. Εύχομαι η Βουλή το 2024 να ανοίξει τις πόρτες της στην συμπερίληψη και στην ισότητα στην ομοφοβία, τρανσφοβία στο φασισμό."

Μιλώντας για τις αμυντική θωράκιση η κ. Κωνσταντοπούλου ανέφερε πως έχετε μπλέξει τη χώρα μας σε πολέμους και στις επιθετικές ενέργειες του κράτους του Ισραήλ.