Επίσκεψη στον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και πάσης Ελλάδος Ιερώνυμο πραγματοποίησε σήμερα το πρωί ο απερχόμενος δήμαρχος Αθηναίων, Κώστας Μπακογιάννης.

‘’Μια ευχάριστη συνάντηση είχαμε σήμερα. Ο κ. Μπακογιάννης είναι γνωστός μου εδώ και πολλά χρόνια. Συνεργαστήκαμε όταν ήταν στη Στερεά Ελλάδα και τώρα τελευταία όσο ήταν δήμαρχος Αθηναίων. Χαιρετηθήκαμε σήμερα με συναισθήματα ευχαριστίας και ευγνωμοσύνης, έχουμε πλέον έναν νέο δήμαρχο και να ευχηθούμε η πόλη των Αθηνών να πάει μπροστά. Ο κ. Μπακογιάννης μας άφησε μια καθαρή, πράσινη και φωτισμένη πόλη για τις εορτές των Χριστουγέννων’’, δήλωσε μετά τη συνάντηση ο Προκαθήμενος της Ελλαδικής Εκκλησίας.

Διαβάστε επίσης: Βούλτεψη στα Παραπολιτικά 90,1: Η προσφορά Σαμαρά είναι αδιαμφισβήτητη - Δεν γίνεται να μπαίνει στο ζύγι της κομματικής πειθαρχίας

Από την πλευρά του, ο κ. Μπακογιάννης ανέφερε: ‘’Είναι πάντοτε πολύ μεγάλη τιμή να γίνομαι δεκτός από τον Αρχιεπίσκοπο. Ήθελα σήμερα να εκφράσω τις θερμές μου ευχαριστίες και την ευγνωμοσύνη μου. Με τη στενή μας συνεργασία ανακουφίσαμε εκείνους που είχαν τη μεγαλύτερη ανάγκη. Στηρίξαμε εκείνους που πολλές φορές παραμένουν αόρατοι και με ευαισθησία ανταποκριθήκαμε στα δύσκολα. Αυτό που κρατώ για τα επόμενα χρόνια είναι αυτό που μας διδάξατε, Μακαριώτατε, την πολύ μεγάλη σημασία της συνεργασίας και κυρίως της αλληλεγγύης’’.