Μια πραγματικά όμορφη ημέρα είχε η υφυπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων, Δόμνα Μιχαηλίδου, αφού υποδέχτηκε στο γραφείο της μαθητές, οι οποίοι της έψαλαν τα Κάλαντα.

Η κ. Μιχαηλίδου μάλιστα, στόλισε μαζί με τα παιδιά ξύλινα δεντράκια και μοιράστηκε την εμπειρία της στο Instagram.

Η ανάρτηση της Δόμνας Μιχαηλίδου στο Instagram:

Γέμισε το γραφείο με παιδικές φωνές και γέλια! Μια πολύ χαρούμενη ημέρα η σημερινή με τα παιδιά να μας λένε τα κάλαντα!

🎉✨️Η γιορτή ξεκίνησε με τη Σειρίτα, την Αναστασία, τον Έκτορα, τον Πάρη, τα εκτάκια μας από το 8ο Δημοτικό Σχολείο Αμαρουσίου. Τραγουδήσαμε τα κάλαντα και μιλήσαμε για το πώς θα περάσουν τα παιδιά τις γιορτές των Χριστουγέννων. Ακολούθησε το 46ο Δημοτικό Σχολείο Πειραιά με τη Μιχαλίτσα, τη Ραφαέλα, τον Σωκράτη. Φάγαμε πολλά γλυκά και κάναμε σφιχτές αγκαλιές!

🚂🧸🌲Η πιο ωραία έκπληξη ήρθε από το 2ο Νηπιαγωγείο Νικαίας. Με τη Δήμητρα, τη Βασιλική, τον Ταξιάρχη, τον Κοσμά. Βάλαμε το στολίδι-γούρι στο δέντρο και φτιάξαμε ξύλινα δεντράκια. Όταν ήμουν μικρή στόλιζαν το παιδικό μου δωμάτιο και τώρα το γραφείο μου στο Υπουργείο!

Με τα μεγαλύτερα παιδιά μας, τη Σοφία, τον Γιώργο, τον Σοφοκλή, από 4ο Γυμνάσιο Νικαίας, αφού ανταλλάξαμε ευχές συζητήσαμε για το επάγγελμα που θα ήθελαν να ακολουθήσουν. Φάγαμε και μελομακάρονα και κουραμπιέδες (να τα λέμε όλα 😁).

❤️Μια πραγματικά όμορφη ημέρα! Καλά Χριστούγεννα! Με υγεία και χαρά!