Σύμφωνα με τη δημοσκόπηση της Pulse για τον ΣΚΑΙ, το προβάδισμα της Νέας Δημοκρατίας, παρουσίασε… πτώση στις 22 μονάδες, για το μήνα Δεκέμβριο, αφού το ΠΑΣΟΚ παρέμεινε σταθερό στην εκτίμηση ψήφου με 15%, ενώ η ΝΔ έχασε μία μονάδα (έπεσε στο 37%) και ο ΣΥΡΙΖΑ μισή, φτάνοντας στο 14%. Από μισή μονάδα κερδίζουν Ελληνική Λύση και «Νίκη», ενώ πτώση μίας μονάδας κατέγραψε το ΜεΡΑ25, που μένει στο 2,5%, όπως και η Νέα Αριστερά των αποσχισθέντων από τον ΣΥΡΙΖΑ.

Διαβάστε σχετικά: Δημοσκόπηση Pulse: Προβάδισμα 22 μονάδων της ΝΔ - “Μάχη” ΠΑΣΟΚ – ΣΥΡΙΖΑ για τη δεύτερη θέση

Το 88% πάντως δηλώνει τους «απασχολεί» η ακρίβεια, με το 50% να αναφέρει ότι προβληματίζεται για την αγορά τροφίμων και το 28% για το ηλεκτρικό ρεύμα.

Ναι στα μη κρατικά πανεπιστήμια λέει το 54%, ενώ την διαφωνία του εκφράζει μόλις το 30%. Ναι λέει ένα 52% και στον γάμο μεταξύ ομοφύλων, ωστόσο η κοινή γνώμη εμφανίζεται διχασμένη στο ερώτημα σχετικά με την αναγνώριση παιδιών από γονείς του ιδίου φύλλου, με το 42% να συμφωνεί ή να μην έχει πρόβλημα και με το 47% να δηλώνει διαφωνία.

Σε ό,τι αφορά τα μέτρα για την οπαδική βία, το 54% δηλώνει ότι είναι στην σωστή κατεύθυνση - αλλά το 43% αναφέρει ότι «χρειάζονται κάποιες διορθώσεις» , ενώ μόνον το 34% λέει ότι τα μέτρα είναι σε λάθος κατεύθυνση.

Δείτε τα αποτελέσματα της δημοσκόπησης: