Τους εργαζομένους του ΕΚΑΒ επισκέφθηκε αιφνιδιαστικά τα μεσάνυχτα του Σαββάτου 23/12, μπαίνοντας στην παραμονή Χριστουγέννων, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ Στέφανος Κασσελάκης.

«Ήθελα να βρεθώ, απροειδοποίητα, κοντά στους εργαζόμενους του ΕΚΑΒ, να τους πω «χρόνια πολλά», να δηλώσω την παρουσία μας στο πλευρό τους την ώρα που είναι ξεχασμένοι από την Πολιτεία», ανέφερε σε ανάρτησή του στα social media.

«Είναι οι ήρωες της κοινωνίας μας. Ήθελα πάνω απ’ όλα να τους πω ‘ευχαριστώ’», σημείωσε ακόμα στην ανάρτησή του ο Στέφανος Κασσελάκης.



Ολόκληρη η ανάρτηση του Στέφανου Κασσελάκη

Μεσάνυχτα Σαββάτου, μπαίνοντας στην παραμονή των Χριστουγέννων.

Ήθελα να βρεθώ, απροειδοποίητα, κοντά στους εργαζόμενους του ΕΚΑΒ, να τους πω «χρόνια πολλά», να δηλώσω την παρουσία μας στο πλευρό τους την ώρα που είναι ξεχασμένοι από την Πολιτεία.

*Διαβάστε εδώ: Κασσελάκης και Τάιλερ στο Παίδων “Παναγιώτη & Αγλαΐας Κυριακού” – “Συγκινητικό που βρίσκομαι με τα παιδιά”

Αυτοί είναι οι αριθμοί: 45 ασθενοφόρα για 5.000.000 πληθυσμό! Και όπου υπάρχουν ασθενοφόρα, δεν υπάρχουν διασώστες.

Οι άνθρωποι που συνάντησα θα περάσουν εκεί τις γιορτές, άγρυπνοι, για τη σωτηρία της ανθρώπινης ζωής.

Είναι οι ήρωες της κοινωνίας μας. Ήθελα πάνω απ’ όλα να τους πω «ευχαριστώ».


Μεσάνυχτα Σαββάτου, μπαίνοντας στην παραμονή των Χριστουγέννων. Ήθελα να βρεθώ, απροειδοποίητα, κοντά στους εργαζόμενους του ΕΚΑΒ, να τους πω «χρόνια πολλά», να δηλώσω την παρουσία μας στο πλευρό τους την ώρα που είναι ξεχασμένοι από την Πολιτεία. Αυτοί είναι οι αριθμοί: 45 ασθενοφόρα για 5.000.000 πληθυσμό! Και όπου υπάρχουν ασθενοφόρα, δεν υπάρχουν διασώστες. Οι άνθρωποι που συνάντησα θα περάσουν εκεί τις γιορτές, άγρυπνοι, για τη σωτηρία της ανθρώπινης ζωής. Είναι οι ήρωες της κοινωνίας μας. Ήθελα πάνω απ’ όλα να τους πω «ευχαριστώ».

Δημοσιεύτηκε από Στέφανος Κασσελάκης - Stefanos Kasselakis στις Σάββατο, 23 Δεκεμβρίου 2023