Γεύματα αγάπης δόθηκαν στα πληρώματα του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής με πρωτοβουλία του υφυπουργού Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής και βουλευτή Δωδεκανήσου με τη Νέα Δημοκρατία, Γιάννη Παππά.

Τα γεύματα αποτελούν ένα ελάχιστο δείγμα σεβασμού και ευγνωμοσύνης προς όσες και όσους υπηρετούν στην πρώτη γραμμή στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου από τη Ρόδο, μέχρι τη Λέσβο, την Χίο, την Σάμο,την Σύμη, την Κω, την Λέρο και το Αγαθονήσι. Τα πλούσια γεύματα προσφέρθηκαν σε όλα τα σκάφη του ΛΣ-ΕΛΑΚΤ τόσο την παραμονή των Χριστουγένων όσο και ανήμερα της μεγάλης γιορτής σε όλους εκείνους που βρίσκονται μακριά από τις οικογένειές τους και επιχειρούν στην πρώτη γραμμή για την προστασία της ανθρώπινης ζωής και την υπεράσπιση των συνόρων της πατρίδας μας.

Διαβάστε ακόμα: Γιάννης Παππάς: Γλυκά, ευχές για καλές θάλασσες και ειδήσεις μοίρασε ο υφυπουργός Ναυτιλίας

Όπως ανέφερε και ο ίδιος «πρόκειται για μία έμπρακτη στήριξη για την προσφορά των ανθρώπων αυτών που εργάζονται νυχθημερόν για να αισθανόμαστε όλοι ασφαλείς». Την παραμονή των Χριστουγέννων, ο υφυπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής επισκέφθηκε τα πληρώματα που βρίσκονται στη Ρόδο και αντάλλαξαν ευχές.