Τις πληγείσες περιοχές της Καρδίτσας και των Τρικάλων επισκέπτεται από το πρωί ο πρόεδρος της Κ.Ο της Νέας Αριστεράς, Αλέξης Χαρίτσης, μαζί με βουλευτές και στελέχη.

Ο Αλέξης Χαρίτσης άσκησε σφοδρή κριτική στην κυβέρνηση, επισημαίνοντας μεταξύ άλλων ότι στην περιοχή κυριαρχεί ανασφάλεια με πολύ κόσμο να ωθείται στην εσωτερική μετανάστευση. Παράλληλα σημείωσε ότι η επικοινωνιακή προπαγάνδα της κυβέρνησης δεν έχει καμία σχέση με την πραγματικότητα.

Συναντήσεις με κατοίκους και φορείς

Ο Αλέξης Χαρίστης συναντήθηκε το πρωί με τον νέο Δήμαρχο Παλαμά Καρδίτσας Σωκράτη Δασκαλόπουλο, ενώ είχε διευρυμένη σύσκεψη στην Αίθουσα πολλαπλών χρήσεων στον Παλαμά, με τη δημοτική αντιπολίτευση και τοπικούς παράγοντες και ανθρώπους από Κοσκινά, Μεταμόρφωση και Βλοχο.

Στη συνέχεια ο κ. Χαρίστης πραγματοποίησε αυτοψία στον Παλαμά και συνομίλησε με κατοίκους του Δήμου.

Νωρίς το μεσημέρι, ο πρόεδρος της Κ.Ο της Νέας Αριστεράς πραγματοποίησε αυτοψία στον Κοσκινά και συνομίλησε με πληγέντες από τις πλημμύρες του Σεπτεμβρίου.

Το προφίλ της Νέας Αριστεράς στο Facebook ανέβασε φωτογραφίες από τις επισκέψεις που έκανε το πρωί ο Αλέξης Χαρίστης με αναφορά στη λεζάντα: «Ξεκινάμε από τη Θεσσαλία».

🛑Ξεκινάμε από την #Θεσσαλία ➡Στον #Παλαμά Καρδίτσας με πληγέντες από τον Βλοχό, τον Κοσκινά και τη Μεταμόρφωση. ❗"Με...

Δημοσιεύτηκε από Νέα Αριστερά στις Τρίτη, 2 Ιανουαρίου 2024

Το υπόλειπο πρόγραμμα του Αλέξη Χαρίστη: 


*15:00* : Συνάντηση με την Επιτροπή Πλημμυροπαθών Μεγάλων Καλυβίων.

*16:30*: Συνάντηση με Δήμαρχο Φαρκαδόνας και αυτοψία στην περιοχή

*18.00 συνάντηση με Περιφερειάρχη Θεσσαλίας Κουρέτα στην Λάρισα