Η γραμματέας της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ, Θεοδώρα Τζάκρη, μίλησε το πρωί της Παρασκευής στον ΣΚΑΪ και αναφέρθηκε στο email που εστάλη στους βουλευτές του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, με το οποίο καλούνται σε μια τριήμερη συνάντηση εργασίας στις Σπέτσες.

Διαβάστε ακόμα: Εξηγήσεις Κασσελάκη για το τριήμερο στις Σπέτσες - "Δεν είναι εκδρομή, αλλά συνάντηση εργασίας"

Ειδικότερα, ερωτηθείσα για τις πληροφορίες περί αντιδράσεων από βουλευτές, η Θεοδώρα Τζάκρη σχολίασε: «Δεν υπήρχε καμία αντίδραση, γιατί εγώ επικοινώνησα με έναν προς έναν ξεχωριστά τους βουλευτές».

Θεοδώρα Τζάκρη: "Ο κ. Κασσελάκης εξήγησε στη δήλωσή του γιατί τους καλεί"

Επίσης, σημείωσε ότι ο ίδιος «ο κ. Κασσελάκης εξήγησε στη δήλωσή του γιατί τους καλεί, εγώ μετέφερα την πρόσκληση του προέδρου ως γραμματέας της Κ.Ο.».

Η Θεοδώρα Τζάκρη ανέφερε, ακόμη, ότι η πρόσκληση αφορά σε μια συνάντηση εργασίας, οι περισσότερες συναντήσεις θα γίνουν στο σπίτι του κ. Κασσελάκη με τα δικά του έξοδα.

«Είναι μια ευγενέστατη υπηρεσιακή επιστολή αυτή που έστειλα», είπε η κ. Τζάκρη, ενώ για την αντίδραση της Έλενας Ακρίτα σχολίασε: «Να ρωτήσετε την ίδια».

Διαβάστε ακόμα: Γιατί εξοργίστηκαν οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ με την απόφαση Κασσελάκη να συνεδριάσει η ΚΟ στις Σπέτσες

Παράλληλα, η ίδια πρόσθεσε ότι το email διευκρινίζει πολλά διαδικαστικά και σημείωσε: «Είναι ένας καινούργιος τρόπος και ξενίζει, όπως ξενίζουν κι άλλες πρωτοβουλίες του προέδρου, όπως ο δανεισμός στο κόμμα».

"Για περίπου 48 ώρες 35 άνθρωποι θα κάνουν δουλειά"

Οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ «θα μείνουν σε ξενοδοχείο που έχει κλειστεί και θα πληρωθεί από τον πρόεδρο. Οι εργασίες θα γίνουν στο σπίτι του προέδρου. Δεν θα ξινίσει η σούπα αν κάνουμε κάτι διαφορετικό και πραγματικά αυτό είναι δάνειο από τον κύκλο των επιχειρήσεων, τον κύκλο των πανεπιστημίων», είπε η Θεοδώρα Τζάκρη.

Και συνέχισε: «Για περίπου 48 ώρες 35 άνθρωποι θα κάνουν δουλειά. Μέσα σε 48 ώρες δεν θα μείνει αδιευκρίνιστο τίποτα. Απορώ γιατί λοιδορείτε. Ο κ. Κασσελάκης σηματοδοτεί νέα πράγματα».