Τη θέση ότι στο θέμα των ομόφυλων ζευγαριών δεν χρειάζεται κομματική πειθαρχία, εξέφρασε η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Έλενα Ακρίτα, μιλώντας το βράδυ της Παρασκευής (12/01) στο Action24. Παρέπεμψε δε στις δηλώσεις της Δώρας Αυγέρη, υποστηρίζοντας ότι ίσως έχει γίνει κάποια παρανόηση με τις δηλώσεις Κασσελάκη.

Μάλιστα, όταν ο δημοσιογράφος Σεραφείμ Κοτρώτσος ρώτησε ποια δήλωση να λάβει υπ' όψιν του, εκείνη της εκπροσώπου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ ή του προέδρου του κόμματος, η Έλενα Ακρίτα απάντησε: «Θα έλεγα της εκπροσώπου που μίλησε ένα 24ωρο μετά», επιτείνοντας το μπάχαλο στην Κουμουνδούρου.

Έλενα Ακρίτα: Δεν νομίζω ότι θα μπει κομματική πειθαρχία.

Σεραφείμ Κοτρώτσος: Αφού το είπε ο Κασσελάκης.

Έλενα Ακρίτα: Η κυρία Αυγέρη αργότερα είπε δεν θα μπει.

Σεραφείμ Κοτρώτσος: Εγώ ποιον να ακούσω; Τον πρόεδρο ή την εκπρόσωπο;

Έλενα Ακρίτα: Να ακούσετε την εκπρόσωπο Τύπου που μίλησε μία ημέρα μετά.

Δεν θα πάει Σπέτσες η Ακρίτα

Κατά την διάρκεια της συνέντευξής της στο Action24, η Έλενα Ακρίτα είπε επίσης ότι δεν θα πάει στη συνεδρίαση που θα πραγματοποιηθεί στις Σπέτσες. Όπως υποστήριξε, εκείνη την ημέρα είναι καλεσμένη του Independent και θα έχει μια ομιλία για το δημογραφικό πρόβλημα, αλλά σημείωσε ότι έτσι κι αλλιώς έχει μια άλλη άποψη. Αποκάλυψε, μάλιστα, ότι εξέφρασε τη διαφωνία της στον κ. Κασσελάκη, με τον οποίο ήπιε καφέ στη Βουλή.

Διαβάστε ακόμα: Αλαλούμ στον ΣΥΡΙΖΑ με το νομοσχέδιο για τα ομόφυλα ζευγάρια: Επαναφέρει την κομματική πειθαρχία ο Κασσελάκης - Προαναγγέλλει διαγραφές μετά το αντάρτικο Πολάκη

«Όχι, δεν θα πάω στις Σπέτσες. Εννοείται ότι τη δουλειά που μας ζητήθηκε θα την παραδώσω» υπογράμμισε η Έλενα Ακρίτα,  η οποία είχε εκφράσει εξαρχής την ενόχλησή της για το ύφος της επιστολής της Θεοδώρας Τζάκρη προς τα μέλη της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ για το τριήμερο στις Σπέτσες.