«Βγήκαν τα μαχαίρια» στον ΣΥΡΙΖΑ μετά τη διαφωνία που εξέφρασε η Νίνα Κασιμάτη για τον τρόπο λειτουργίας της Κ.Ο. του κόμματος και την πρόταση Κασσελάκη για τον διαχωρισμό Κράτους-Εκκλησίας.


ΣΥΡΙΖΑ: Πόλεμος Κασιμάτη - Μωραΐτη στο Twitter 

Η Νίνα Κασιμάτη εξέφρασε έντονη ενόχληση με την επιστολή της στο προεδρείο της ΚΟ με αφορμή το γεγονός ότι μπήκε η υπογραφή της στην πρόταση νόμου για το διαχωρισμό Εκκλησίας-Κράτους χωρίς να ερωτηθεί, ως είθισται, και ακολούθησε ένας μίνι «πόλεμος» στο Twitter.

Η κυρία Κασιμάτη φέρεται με το e-mail στην Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ να ζήτησε να μην χρησιμοποιείται η υπογραφή της σε προτάσεις νόμων εάν δεν έχει προηγηθεί διαβούλευση και έγγραφη συναίνεση των βουλευτών.


Νίκος Μωραΐτης: «Κλόουν της εγωπάθειας»

Ο Νίκος Μωραΐτης, στιχουργός και υποστηρικτής του Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, σχολίασε με σκληρό τρόπο το mail της Νίνας Κασιμάτη, κάνοντας λόγο για "κλόουν της εγωπάθειας".

«Αλλος ένας κλόουν της εγωπάθειας στο τσίρκο της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ. Στην πλάτη χιλιάδων ανθρώπων που πίστεψαν, πόνεσαν, αγωνίστηκαν»,
γράφει ο Νίκος Μωραΐτης σχολιάζοντας τις δηλώσεις της Νίνας Κασσιμάτη.

Κασιμάτη σε Μωραΐτη: «Ψώνιο της παραπολιτικής»

Πάντως η Νίνα Κασιμάτη, η οποία όχι μόνο δεν κάνει πίσω αλλά δηλώνει ότι θα επανέλθει στο ζήτημα της κοινοβουλευτικής πρακτικής που ακολουθεί το κόμμα τρέχοντας πίσω από τα κυβερνητικά νομοσχέδια, απάντησε στον ίδιο και πιο έντονο τόνο στον Νίκο Μωραΐτη.

Στο χαρακτηρισμό «κλόουν εγωπάθειας» που της απεύθυνε, η βουλευτής απάντησε σε ανάλογο ύφος μιλώντας για «ψώνια της παραπολιτικής».

«Δηλαδή την επόμενη φορά που θα μιλήσω στο όργανο όπου μετέχω με την εντολή του ελληνικού λαού επί 5 συνεχόμενες εκλογικές αναμετρήσεις, θα πρέπει να σκεφτώ μήπως δεν εγκρίνει ο δυστυχισμένος που όταν μεγαλώσει θέλει να γίνει παρασιτοκτόνο. Ψώνια της παραπολιτικής #mybreakfast».