Θα δω το νομοσχέδιο για τα ομόφυλα ζευγάρια και θα αποφασίσω τι θα πράξω, δήλωσε στα Παραπολιτικά 90,1 και στην εκπομπή «Εκείνη κι εγώ», με τον Θανάση Φουσκίδη και τη Στέλλα Γκαντώνα, ο βουλευτής της ΝΔ Χριστόδουλος Στεφανάδης.


Η συνέντευξη του Χριστόδουλου Στεφανάδη στα Παραπολιτικά 90,1

Ο βουλευτής της ΝΔ, κος Χριστόδουλος Στεφανάδης, μίλησε στο Ρ/Σ Παραπολιτικά 90.1 fm στην εκπομπή «Εκείνη κι εγώ» με τους δημοσιογράφους Θανάση Φουσκίδη και Στέλλα Γκαντώνα.

Ερωτηθείς ποια θα είναι η στάση του σε σχέση με το νομοσχέδιο για τα ομόφυλα ζευγάρια, απάντησε: «Θα δω το κείμενο το οποίο θα κατατεθεί, στις λεπτομέρειες πάντα κρύβεται το ενδιαφέρον, ήδη είπε ο Πρωθυπουργός ότι δεν θα περιλαμβάνει την παρένθετη μητρότητα κι αυτό είναι σημαντικό, έχει δημιουργήσει ένα σχετικά θετικό κλίμα. Θα δούμε, δεν ξέρω ακόμα. Είμαι σε μια φάση ενημέρωσης και μελέτης των δεδομένων αυτό δεν σημαίνει σε καμία περίπτωση ότι θα υπάρξει πρόβλημα στην Κοινοβουλευτική ομάδα της ΝΔ αυτό έχει τονιστεί ακόμα και από αυτούς που έχουν δηλώσει ότι δεν θα το ψηφίσουν».

*Διαβάστε εδώ: Καραγκούνης στα Παραπολιτικά 90,1: Θα καταψηφίσω το νομοσχέδιο για τα ομόφυλα ζευγάρια - Δεν πρέπει να καταργήσουμε το πρότυπο πατέρας μητέρα