Μετά από την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας στη Νεολαία του ΣΥΡΙΖΑ στην Λακωνία, ο Στέφανος Κασσελάκης πραγματοποίησε μία αιφνιδιαστική επίσκεψη στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου της Σπάρτης.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ευχήθηκε καλή θητεία στα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίο, ενώ παράλληλα επεσήμανε τη σημασία της τοπικής αυτοδιοίκησης. Μάλιστα, ανέφερε ότι ανεξαρτήτως κομματικού προσήμου και προσανατολισμού "θέλουμε να είμαστε χρήσιμοι" στο έργο της αυτοδιοίκησης. 

Η παρέμβαση του Κασσελάκη στο Δημαρχείο Σπάρτης

"Συγγνώμη που διακόπτω. Ξέρω ότι έχετε σημαντικά ζητήματα. Ήθελα πρώτα απ’ όλα να ευχηθώ καλή θητεία.

Η αυτοδιοίκηση είναι πάρα πολύ σημαντική για εμάς. Θέλουμε να είμαστε χρήσιμοι στην κοινωνία, ανεξάρτητα κομματικού προσήμου και προσανατολισμού του καθενός.

Γνωρίζουμε ότι υπάρχουν μεγάλα θέματα εδώ στον νομό σας, στην πόλη σας, ειδικά στο θέμα της υγείας.

Γνωρίζω και το θέμα των δεδουλευμένων του γραφείου κοινότητας εδώ στον Δήμο. Ό, τι άλλα θέματα υπάρχουν, είμαστε εδώ στη διάθεση σας, στην Αθήνα θα τα αναδείξουμε στα κατάλληλα υπουργεία.

Καλή θητεία και πάλι, καλή χρονιά να έχετε και πραγματικά η αποκέντρωση για εμάς είναι πάρα πολύ σημαντική. Πρέπει οι πόλεις όπως η Σπάρτη να μπορούν να ανθίσουν, να κρατήσουν την νεολαία τους.

Δεν είναι δυνατόν να είμαστε μία χώρα, μία πόλη, στην Αθήνα. Αλλά αν έχετε παραγωγικές ιδέες για το πώς μπορούμε να βοηθήσουμε σε μία πιο συμπεριληπτική ανάπτυξη σε νέες επενδύσεις που μπορούν να γίνουν στην Σπάρτη, με χαρά μπορείτε να συνεννοηθείτε με το γραφείο μου και να κάνουμε ό, τι μπορούμε".

 

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανος Κασσελάκης "εισβάλει" στο Δημοτικό συμβούλιο Σπάρτης.

Δημοσιεύτηκε από SpartaNews.gr στις Τετάρτη, 17 Ιανουαρίου 2024