Στο στρατόπεδο της Σπάρτης παρουσιάζεται στις 15 Μαρτίου ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης.

Σύμφωνα με τον ΑΝΤ1, ήρθε το ειδοποιητήριο για την κατάταξη του Στέφανου Κασσελάκη στον Στρατό, και συγκεκριμένα στις 15 Μαρτίου στο στρατόπεδο της Σπάρτης. Όπως μετέδωσε ο ΑΝΤ1, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ θα καταταχθεί στο Κέντρο Εκπαίδευσης Εφοδιασμού Μεταφορών (ΚΕΕΜ).

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-czml0sdk2jep)


Στέφανος Κασσελάκης: Τιμή μου να υπηρετήσω την πατρίδα 

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ την περασμένη εβδομάδα είχε μιλήσει για τη στρατιωτική του θητεία στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα. «Σε λίγες ημέρες μπαίνω στρατιώτης, νομίζω στη Σπάρτη. Θα μείνω 15 ημέρες μέσα, βασική εκπαίδευση. Δεν μου φαίνεται περίεργο», απάντησε όταν ρωτήθηκε σχετικά.

«Αντιθέτως, είναι τιμή μου να υπηρετήσω την πατρίδα μου. Πρέπει να σκεφτούμε πόσους απόδημους έχουμε έξω και αν θα επέστρεφαν. Μακάρι να εκσυγχρονίζαμε τη χώρα μας και το στράτευμα. Ένα από τα βασικά οράματα που έχω είναι, με τον πληθυσμό να είναι σταθερός, να μειωθεί ο πληθυσμός από την Αθήνα προς την επαρχία. Να δημιουργήσουμε hubs ερευνητικά, να έρθουν οι Έλληνες του εξωτερικού, να χτίσουμε σπίτια, πράσινα σπίτια, να φτιάξουμε κοιτίδες», περιέγραψε.

«Στον Στρατό θα ζητήσεις προνομιακή διαχείριση;», τον ρώτησε ο Γιώργος Λιάγκας.

«Τίποτα. Προφανώς, έχω μια θεσμική θέση και θα κάνω ό,τι ορίζει ο νόμος. Μην εκπλαγείς αν το στρατόπεδο γίνει όλο ΣΥΡΙΖΑ. Πέρα από τη γοητεία, έχω τη σωστή πολιτική πρόταση», απάντησε.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-czibewqa2tr5)