«Σήκωσε το γάντι» και με οξείς χαρακτηρισμούς επιτέθηκε στον Άδωνι Γεωργιάδη για το θέμα του ΚΕΕΛΠΝΟ ο Παύλος Πολάκης.


Σε ανάρτησή του ο Παύλος Πολάκης κατηγορεί τον νυν υπουργό Υγείας για διορισμό 22 «δικών του», χαρακτηρίζοντάς τον «αδιευκρίνιστο λαδέμπορα» με θράσος, ενώ αναφέρει πως εάν το 2015 δεν είχαν γίνει διπλές εκλογές, ο Άδωνις Γεωργιάδης θα είχε παραπεμφθεί σε δίκη.

«Γιατί δεν με καλούν να καταθέσω στη δίκη Πουλη, Θεοφιλάτου και Σία με τους διορισμούς των 22 δικων σου να δούμε ποιον θα πάρει ο εισαγγελέας; Αδιευκρίνιστε λαδέμπορα, έχεις θράσος, αλλά αν δεν είχαν γίνει δυο εκλογές το 2015 θα είχες πάει και συ μαζί με τον Πουλη σε δίκη!».


Γεωργιάδης: Να ελεγχθούν οι λογαριασμοί του Πολάκη, δεν υπάρχει η παραμικρή σκιά για εμένα σε σχέση με το ΚΕΕΛΠΝΟ


Η επίθεση Πολάκη οφείλεται σε όσα είπε σήμερα στον ΣΚΑΪ ο Άδωνις Γεωργιάδης. Ειδικότερα, ανέφερε πως «στον έλεγχο που διενεργήθηκε από το ΚΕΕΛΠΝΟ τα μόνα εικονικά τιμολόγια που βρέθηκαν είναι σχετιζόμενα με τον κ. Πολάκη».

«Αν μιλήσω με τον Πολάκη για τον ΚΕΕΛΠΝΟ στη Βουλή, μετά θα πρέπει να τον πάρει ο εισαγγελέας», είπε ο υπουργός.

«Κατά τη γνώμη μου, θα πρέπει να ελεγχθούν οι λογαριασμοί του κ. Πολάκη από την εισαγγελία. Αυτή η εικόνα του αδέκαστου και αδιάφθορου Πολάκη θα πρέπει να τελειώσει. Όταν τολμήσει και μου κάνει ερώτηση στη Βουλή θα τα καταθέσω όλα στο κοινοβούλιο για να ξέρει ο κόσμος τι γίνεται. Διαφωνούσε η αρμόδια υπήρεσια και ο κ. Πολάκης έβαζε την υπογραφή του για να περάσουν τιμολόγια. Στην συγκεκριμένη εταιρεία βγαίνει τώρα η εφορία και λέει: "αυτά τα τιμολόγια είναι εικονικά, είναι ψεύτικα δηλαδή". Επειδή μας το παίζει πολύ αθώος και αδέκαστος και αδιάφθορος που θα μας βάλει όλους φυλακή. Ξαναλέω πως στον έλεγχο του ΚΕΕΛΠΝΟ τα μόνα εικονικά τιμολόγια που βρέθηκαν είναι τιμολόγια σχετιζόμενα με τον Πολάκη», πρόσθεσε.


«Το ΚΕΕΛΠΝΟ έβγαλε πόρισμα ότι για τη δική μου περίοδο είναι όλα τέλεια, δεν υπάρχει η παραμικρή σκιά, ενώ για την περίοδο Πολάκη η εταιρεία η οποία έλεγε ο ίδιος να πληρώνεται παράνομα -η εταιρεία φύλαξης του ΚΕΕΛΠΝΟ- ότι έχει εικονικά τιμολόγια», συμπλήρωσε.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-cynmowit4xup)