Αποφασιστική υπήρξε τελικά η παρέμβαση του υπουργού Υγείας, Άδωνι Γεωργιάδη, προκειμένου να συνεχίσει κανονικά τη λειτουργία του στο χώρο του Κέντρου Υγείας Νέας Ιωνίας το τοπικό φαρμακείο του Εθνικού Οργανισμού Παροχής Υπηρεσιών Υγείας (ΕΟΠΥΥ), το οποίο είχε σχεδιασθεί να μετακινηθεί σε χώρο της αρμοδιότητας του δήμου Αγίας Παρασκευής.

Υπενθυμίζεται ότι την παρέμβαση του Άδωνι Γεωργιάδη είχε ζητήσει πρόσφατα ο ίδιος ο δήμαρχος Νέας Ιωνίας Παναγιώτης Μανούρης, ο οποίος είχε αποστείλει επίσης σχετική επιστολή στον Άδωνι Γεωργιάδη.

Σημειώνεται ότι για την παραμονή του φαρμακείου του ΕΟΠΥΥ στο Κέντρο Υγείας Νέας Ιωνίας είχαν κινητοποιηθεί τοπικοί φορείς, αλλά και οι όμοροι της Νέας Ιωνίας δήμοι, με τον Άδωνι Γεωργιάδη να δίνει σήμερα την ευτυχή και οριστική λύση στο θέμα, την οποία ανακοίνωσε ο ίδιος ο υπουργός Υγείας στον δήμαρχο της Νέας Ιωνίας, κατά τη διάρκεια συνάντησης των δύο ανδρών στο υπουργείο Υγείας, συνάντηση η οποία ολοκληρώθηκε πριν από λίγη ώρα.

Αυτή τη στιγμή, ο Παναγιώτης Μανούρης μεταφέρει τα ευχάριστα νέα στα μέλη του δημοτικού συμβουλίου Νέας Ιωνίας, το οποίο συνεδριάζει.