Επεισοδιακή ήταν για… ακόμα μία φορά η συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ. Στις εργασίες που πραγματοποιήθηκαν το απόγευμα της Πέμπτης (02/02), εκτός των άλλων, σε αντιπαράθεση ήρθαν και ο Παύλος Πολάκης με τον Γιάννη Ραγκούση.

Ο Παύλος Πολάκης καβγάδισε και με τον Γιάννη Ραγκούση, γιατί του έβαλε θέμα κοστολόγησης των προτάσεών του για την υγεία. «Ο διπλασιασμός των αμοιβών των υγειονομικών κοστίζει 2,5 δισ. Να πούμε και διπλασιασμό και τριπλασιασμό των αμοιβών αλλά να πούμε από πού θα τα βρούμε», ανέφερε ο Γιάννης Ραγκούσης.

Να σημειωθεί ότι θέμα κοστολόγησης των προτάσεων του ΣΥΡΙΖΑ έβαλαν και οι Θανάσης Θεοχαρόπουλος, Κώστας Ζαχαριάδης, ενώ για έλλειψη αξιοπιστίας, αμφίσημες θέσεις και αλλαγή στρατηγικής έκανε λόγο ο Διονύσης Τεμπονέρας.


ΣΥΡΙΖΑ: Η Γεροβασίλη επιβεβαιώνει επεισόδιο Πολάκη-Κασσελάκη

«Όποιος λέει για επεισόδιο να έρθει να μου το πει ντρέτα στο πρόσωπο και να με κοιτά στα μάτια», ανέφερε ο Παύλος Πολάκης, μιλώντας για το αν έχει έρθει σε ρήξη με τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ.

Παρά την προσπάθεια να διαψευστεί εκ των υστέρων και από τις δύο πλευρές η λογομαχία τους, η Όλγα Γεροβασίλη, εμμέσως πλην σαφώς, το επιβεβαίωσε. «Ο Κασσελάκης και ο Πολάκης θα διαφωνήσουν, θα ζυμωθούν, θα τα βρούνε. Η διαφωνία Πολάκη-Κασσελάκη είναι το πρόβλημα της χώρας;», ανέφερε η Όλγα Γεροβασίλη.

Να σημειωθεί, πάντως, ότι ο Στέφανος Κασσελάκης απέφυγε να δώσει συνέχεια στο επεισόδιο. «Η κοινωνία περιμένει πολλά από εμάς. Η μεγάλη πλειοψηφία των Ελλήνων τα περνάει δύσκολα. Η ακρίβεια και η κερδοσκοπία είναι το νούμερο ένα πρόβλημα της κοινωνίας», δήλωσε.

Με πληροφορίες από Star