avatar

Στάσου πλάι μου
Κώστας Ορκόπουλος

Σερβία: Ο πρόεδρος Βούτσιτς πόσταρε φωτογραφία με τον Μητσοτάκη στο σπίτι του

Συνάντηση Μητσοτάκη με τον Σέρβο πρωθυπουργό

Στο ταξίδι - αστραπή που πραγματοποιεί ο πρωθυπουργός στη Σερβία θα παραστεί και θα μιλήσει σε ελληνοσερβικό επιχειρηματικό φόρουμ που διοργανώνεται από το Εμπορικό Επιμελητήριο της Σερβίας

mitsotakis_servia

Στο Βελιγράδι βρίσκεται ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, ο οποίος συνοδεύεται από τον υφυπουργό Εξωτερικών, Κώστα Φραγκογιάννη, και μία ομάδα επιχειρηματιών του κατασκευαστικού κλάδου και τραπεζικών στελέχων.

Μάλιστα, συναντήθηκε με τον πρόεδρο της Σερβίας, Αλεξάνταρ Βούτσιτς, σε μία απρόσμενη τοποθεσία... ένα γήπεδο ποδοσφαίρου. Ο πρωθυπουργός κατά την συνάντηση του Βούτσιτς υπογράμμισε ότι "θα σκοράρουμε πολλά γκολ στις διμερείς σχέσεις και στη συνεργασία μας"

"Χαίρομαι που βρίσκομαι με τον φίλο Aleksandar και τον ευχαριστω θερμά για τη φιλοξενία. Είμαι σίγουρος ότι απόψε και αύριο θα σκοράρουμε πολλά γκολ στις διμερείς μας σχέσεις και στη συνεργασία μας".

Το πρόγραμμα του πρωθυπουργού στη Σερβία

Στις 10:30 (ώρα Ελλάδας), ο Πρωθυπουργός θα έχει συνάντηση με τον Πρόεδρο της Σερβίας Aleksandar Vučić. Θα ακολουθήσουν διευρυμένες συνομιλίες των αντιπροσωπειών των δύο χωρών και στη συνέχεια οι δύο ηγέτες θα κάνουν δηλώσεις στον Τύπο.

Στις 12:00, ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα παραστεί και θα μιλήσει σε ελληνοσερβικό επιχειρηματικό φόρουμ που διοργανώνεται από το Εμπορικό Επιμελητήριο της Σερβίας.