Επί χρόνια πολιτικοί του συνοδοιπόροι και σύντροφοι, όλοι ήταν εκεί, στον Ιερό Ναό Μεταμορφώσεως του Σωτήρος στο Κεφαλάρι Κηφισιάς, προκειμένου να αποχαιρετήσουν τον Λεωνίδα Γρηγοράκο, που διέγραψε τη δική του σημαντική πορεία με το ΠΑΣΟΚ και ο οποίος «έφυγε» σε ηλικία 71 ετών από τη ζωή την περασμένη Παρασκευή, από ανακοπή. Η ταφή του Λεωνίδα Γρηγοράκου έγινε στο Κοιμητήριο Κηφισιάς.

Ο εκλιπών από το 1974 ήταν μέλος του ΠΑΣΟΚ, με το οποίο έχει εκλεγεί βουλευτής Λακωνίας. Από τον Μάιο του 2012 μέχρι τον Ιούνιο 2013 διετέλεσε Ε΄ Αντιπρόεδρος Βουλής των Ελλήνων. Από τον Ιούνιο 2013 μέχρι τον Ιανουάριο 2015 διετέλεσε Υπουργός Αναπληρωτής Εσωτερικών και Υπουργός Αναπληρωτής Υγείας.

Τον ύστατο αποχαιρετισμό στον εκλιπόντα πολιτικό απέδωσαν, μεταξύ άλλων, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Νίκος Ανδρουλάκης, ο πρώην πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου, ο πρώην πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος, οι πρώην υπουργοί Κώστας Λαλιώτης, Κώστας Σκανδαλίδης, Ανδρέας Λοβέρδος, ο βουλευτής της ΝΔ, Τάκης Θεοδωρικάκος, ο δήμαρχος Αθηναίων, Χάρης Δούκας, ο Γραμματέας του ΠΑΣΟΚ, Ανδρέας Σπυρόπουλος, ο Θάνος Ασκητής και άλλοι.

Δείτε φωτογραφίες από την κηδεία του Λεωνίδα Γρηγοράκου

kideia-grigorakou_2_
papandreou-kideia-grigorakou
askitis-kideia-grigorakou
androulakis-kideia-grigorakou
venizelos-kideia-grigorakou
doukas-skandalidis-laliotis-kideia-grigorakou