Τέλος στα σενάρια που την ήθελαν υποψήφια στις προσεχείς ευρωεκλογές βάζει, με ανάρτησή της η Μαρία Καρυστιανού, μητέρα της αδικοχαμένης Μάρθας στη σιδηροδρομική τραγωδία των Τεμπών και πρόεδρος της οργάνωσης Τέμπη 2023, που αγωνίζεται για τη δικαίωση των θυμάτων του φρικτού δυστυχήματος.

Όπως αναφέρει στην ανάρτησή της, δεν θα κατέβει στις ευρωεκλογές, τονίζοντας μάλιστα: «Τη δικαίωση του παιδιού μου θα την πετύχω ως απλός πολίτης μέσα από κάθε νόμιμο δικαίωμά μου». Όπου τρέμουν την αλήθεια χτυπούν με το ψέμα, γράφει ακόμη.





Η ανάρτηση της κυρίας Καρυστιανού έρχεται ως «απάντηση», χωρίς να τον κατονομάζει, σε που ανέβασε στα social media ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος και στο οποίο ο ίδιος, επικαλούμενος, όπως λέει, δημοσιογραφικές πληροφορίες και σχετικό ρεπορτάζ, ανέφερε ότι η κυρία Καρυστιανού θα είναι υποψήφια για την Ευρωβουλή (σ.σ. όπου μίλησε την περασμένη εβδομάδα για την τραγωδία των Τεμπών) με τον ΣΥΡΙΖΑ -μολονότι φερόταν να την διεκδικεί και η Πλεύση Ελευθερίας.


Η ΜΑΡΙΑ ΚΑΡΥΣΤΙΑΝΟΥ υποψήφια Ευρωβουλευτής; Με ποιο κόμμα μαθαίνουμε ότι πολιτεύεται / Κ. Μπογδάνος



Μετά την ανάρτηση της κυρίας Καρυστιάνου, ωστόσο, ο κ. Μπογδάνος επανήλθε με νέα ανάρτηση στα social media, λέγοντας ότι εκείνη δεν θα είναι υποψήφια και ότι το ρεπορτάζ δεν επιβεβαιώθηκε.