Ποια θα είναι η στάση του τέως προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα στο συνέδριο της αξιωματικής αντιπολίτευσης, μετέφερε η δημοσιογράφος Χριστίνα Κοραή στην εκπομπή Live News του MEGA.

Κατόπιν της θύελλας που έχει ξεσπάσει εντός του ΣΥΡΙΖΑ με την κίνηση του προέδρου του κόμματος Στέφανου Κασσελάκη να «ανεβάσει» ένα ερωτηματολόγιο  προς τα μέλη, για το όνομα και την ταυτότητα του κόμματος στην πλατφόρμα του isyriza προκύπτει το ερώτημα είναι ποια είναι η θέση του Αλέξη Τσίπρα.

Διαβάστε επίσης: Πολιτική Γραμματεία ΣΥΡΙΖΑ - Τελεσίγραφο Κασσελάκη: "Πρόεδρος και λευκή επιταγή μέχρι τις εθνικές ή αναβάπτιση της ηγεσίας μου στο συνέδριο, εγώ δεν θα γίνω Ιφιγένεια"

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-cza1zjy12t9t)

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της δημοσιογράφου, ο τίτλος της ομιλίας του Αλέξη Τσίπρα – τουλάχιστον πριν βρεθεί το κόμμα του για άλλη μία φορά στο «μάτι του κυκλώνα» - ήταν : “Η Ακροδεξιά στην Ευρώπη”.

Με το όνομα του Αλέξη Τσίπρα να συζητιέται πολύ έντονα μέσα στο κόμμα του ΣΥΡΙΖΑ, πολλοί αναρωτιούνται ποιο θα είναι η επόμενη κίνησή του. Ωστόσο, όπως ανέφερε η Χριστίνα Κοράη άνθρωποι από το περιβάλλον του κ. Τσίπρα, όπου μιλούν εξ ονόματος, αναφέρουν ότι δεν θα ανακατευτεί.