Συνεχίζεται η κόντρα και εκτός της δικαστικής αίθουσας για τον Άδωνι Γεωργιάδη και τον Παύλο Πολάκη, οι οποίοι βρέθηκαν αντιμέτωποι στο Εφετείο το πρωί της Τετάρτης, δίνοντας περαιτέρω έκταση και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Ο Παύλος Πολάκης κατέθεσε το πρωί της Τετάρτης, ύστερα από δικό του αίτημα, ενώπιον του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων για τις «ρουσφετολογικές», όπως τις χαρακτήρισε, προσλήψεις του ΚΕΕΛΠΝΟ.

Άδωνις Γεωργιάδης και Παύλος Πολάκης βρέθηκαν αντιμέτωποι στην αίθουσα του δικαστηρίου, όπου δεν έλειψαν οι εντάσεις.

Η κόντρα τους συνεχίστηκε στα social media και συγκεκριμένα στην πλατφόρμα X (πρώην twitter), με τον κ. Γεωργιάδη να καταγγέλλει πως ο δικηγόρος του Παύλου Πολάκη έστησε μία τεχνητή ένταση προκειμένου η δίκη να πάρει αναβολή, όπως και έγινε.

Συγκεκριμένα, ο Άδωνις Γεωργιάδης έγραψε στο twitter:

«Για να μη δημιουργούνται ψευδείς εντυπώσεις. Όταν στο δικαστήριο για τις δήθεν παράνομες προσλήψεις στο ΚΕΕΛΠΝΟ ο Παύλος Πολάκης άρχισε να επιτίθεται στη δικηγόρο υπερασπίσεως, δέχθηκε συμβουλή από τον δικηγόρο του, κ. Απατσίδη: "Πες ότι έχεις κάτι επείγον για να φύγεις". Σημειώνω ότι πλησίασε και του μίλησε στο αυτί ενώ κατέθετε. Ο κ. Πολάκης αμέσως μετά ευρισκόμενος επαναλαμβάνω στο βήμα του δικαστηρίου, σήκωσε το κινητό του και ενώπιον του δικαστηρίου άρχισε να μιλάει… κατόπιν ο κ. Απατσίδης έστησε μία φασαρία για να επιτύχουν τη διακοπή της δίκης, όπερ και εγένετο για τις 13 Μαρτίου… λυπούμαι που το επαναλαμβανόμενο ψεύδος Πολάκη ότι έχει χειρουργείο και ασθενείς στη Μεθ που τον περιμένουν σήμερα δούλεψε και καθυστερεί την απόδοση της Δικαιοσύνης».

Η απάντηση του Παύλου Πολάκη ήρθε λίγη ώρα μετά μέσω Facebook, με τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ να κάνει λόγο για «κόλαση» στο δικαστήριο και να προσθέτει πως η πλευρά του υπουργού Υγείας «έπαθε τέτοιο πανικό, που ο Άδωνις δημιούργησε θέμα στο τέλος, βάζοντας τους αστυνομικούς του να επιτεθούν στον δικηγόρο του Ντοκουμέντο Γιάννη Απατσιίη που μου έφερε και κατέθεσα στοιχεία στο δικαστήριο!».

Μάλιστα, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ δημοσίευσε (ξανά) και μια φωτογραφία έξω από μια Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, θέλοντας να δώσει απάντηση στα λεγόμενα του κ. Γεωργιάδη, πως αποχώρησε δηλαδή ύστερα από προτροπή του δικηγόρου του και όχι επειδή όντως είχε δουλειά.