Την ανάγκη τα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ να συμμετέχουν στην παραγωγή πολιτικής προέταξε ο Στέφανος Κασσελάκης σε συνέντευξη που έδωσε στον ραδιοφωνικό σταθμό «Κόκκινο», απευθύνοντας κάλεσμα στους πολίτες να χτίσουν μαζί «την προοδευτική αντεπίθεση που έχει ανάγκη η Ελλάδα, η Ευρώπη».

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ερωτηθείς για την ομιλία που έδωσε κατά την πρώτη ημέρα του 4ου συνεδρίου του κόμματος δήλωσε ότι ήταν μία έντονη στιγμή και ότι « τα μηνύματα νομίζω είναι φανερά και είναι σαν τη βαρύτητα, δεν μπορείς να την αποφύγεις. Η βαρύτητα λέει ότι αυτό πρέπει να γίνει, πρέπει να σεβαστεί τα μέλη του δίνοντας τα mail του, την πλατφόρμα να συμμετέχει στην παραγωγή πολιτικής».

Στη συνέχεια, πρόσθεσε ότι «υπάρχουν πολλά ψηφιακά εργαλεία να συνεισφέρουν τα μέλη, γιατί δεν υπάρχει πιο αριστερή στάση ζωής από το να παίρνεις λίγο χρόνο από τη μέρα σου μετά την εργασία σου και να έρχεσαι να προσφέρεις για αλληλεγγύη στην κοινωνία. Είναι τεράστια τιμή που έχω να ηγούμαι χώρου των αξιών».

Ο Στέφανος Κασσελάκης σημείωσε ότι είναι ο τελευταίος άνθρωπος που είναι κολλημένος σε καρέκλα, ενώ στο τέλος της συνέντευξής του απηύθυνε ανοιχτό κάλεσμα στον κόσμο να παρευρεθεί στο συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ που πραγματοποιείται στο κλειστό γήπεδο του τάε κβον ντο.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-czcjdjc4y0sx)