«Ο κ. Κασσελάκης ήταν και παραμένει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ», δήλωσε το πρωί της Τρίτης, μιλώντας στον ΣΚΑΪ, το μέλος της Π.Γ. του ΣΥΡΙΖΑ Γιάννης Ραγκούσης, σχετικά με τις τελευταίες εξελίξεις στο κόμμα, ύστερα από το Συνέδριο.

Γιάννης Ραγκούσης: «Όλα θα κριθούν στις Ευρωεκλογές»

«Δεν ενεργοποιήθηκε κάποια διαδικασία για την επανεκλογή αρχηγού, οπότε είμαστε στο ίδιο σημείο. Είχαμε ένα οικογενειακό διπλό - όπως λέμε και στο ποδόσφαιρο- αλλά σημασία δεν έχει τι κάναμε στο οικογενειακό διπλό αλλά τι κάνουμε στο πρωτάθλημα, επομένως όλα θα κριθούν στις Ευρωεκλογές», είπε ο Γιάννης Ραγκούσης.

Διαβάστε ακόμα: ΣΥΡΙΖΑ: Επεισοδιακή ομιλία Ραγκούση στο Συνέδριο - Γιουχαΐσματα και αποδοκιμασίες από τους συνέδρους όταν είπε για την εταιρεία του Κασσελάκη (Βίντεο)

«Αν εμείς πολύ συντομα δεν οδηγήσουμε τους δημοσιογράφους να μας προσκαλούν να συζητάμε για την επικαιρότητα θα συνεχιστεί ένα πρόβλημα το οποίο, ξεκάθαρα, δεν θα μας βοηθήσει στις ευρωεκλογές», τόνισε ακόμη ο Γιάννης Ραγκούσης.

Τι είπε για την τοποθέτηση του Αλέξη Τσίπρα ο Γιάννης Ραγκούσης

«Έχουμε τρεις μήνες και μπορούμε να τα πάμε καλά στις ευρωεκλογές. Ο Κασσελάκης έχει εκλεγεί πρόεδρος για μία πλήρη θητεία», δήλωσε.

Σχετικά με την τοποθέτηση του Αλέξη Τσίπρα, ο ίδιος τόνισε πως: «Σε καμία περίπτωση δεν ήταν άκυρη η παρέμβασή του».