Ο υφυπουργός Εθνικής Άμυνας, Γιάννης Κεφαλογιάννης, επισκέφθηκε την Ανώτατη Στρατιωτική Διοίκηση Υποστήριξης Στρατού (ΑΣΔΥΣ) στο Γουδί, ο οποίος ήταν συνοδευόμενος από τον Αρχηγό ΓΕΣ Αντιστράτηγο Γεώργιο Κωστίδη.

Ο κ. Κεφαλογιάννης ενημερώθηκε για την αποστολή, την οργάνωση, το έργο και τις τρέχουσες δραστηριότητες της ΑΣΔΥΣ από τον Διοικητή της ΑΣΔΥΣ, Αντριστράτηγο Δημήτριο Μπολομύτη. Παράλληλα, είχε την ευκαιρία να περιηγηθεί στους χώρους και να παρακολουθήσει σύντομη ενημέρωση στο Κέντρο Επιχειρήσεων Εκτάκτων Αναγκών (ΚΕΠΙΧΕΑ). Επιπλέον, επισκέφθηκε το Κινητό Αναπτυσσόμενο Σύστημα Γραφείου, το οποίο συνδράμει στην Πολιτική Προστασία μέσω της Διοίκησης Φυσικών Καταστροφών, καθώς μέσα από αυτό συντονίζονται τα τμήματα που διατίθενται στις πληγείσες περιοχές.

asdys_kefalogiannis__7_
asdys_kefalogiannis__8_
asdys_kefalogiannis__9_

Τέλος, ο Υφυπουργός Εθνικής Άμυνας μετά το πέρας της επίσκεψης δήλωσε:

«Η ΑΣΔΥΣ, που βρίσκομαι σήμερα, επιτελεί σπουδαίο έργο στον τομέα της διοικητικής μέριμνας σε επιχειρησιακό αλλά και κοινωνικό επίπεδο. Το προηγούμενο διάστημα είχα την ευκαιρία να επισκεφθώ νοσοκομεία και μονάδες που υπάγονται στην Ανώτατη Στρατιωτική Διοίκηση Υποστήριξης Στρατού και να διαπιστώσω ιδίοις όμμασι τα παραγωγικά αποτελέσματα, ενώ είχα την δυνατότητα να συνομιλήσω με το άρτια εξειδικευμένο επιστημονικό προσωπικό που με υψηλό επαγγελματισμό συμβάλλει στην παραγωγή ιατροφαρμακευτικού και αμυντικού υλικού για την υποστήριξη του Στρατού Ξηράς.

Επιπλέον, η ΑΣΔΥΣ, αποτελεί πυλώνα παρέμβασης στην αντιμετώπιση φυσικών καταστροφών, συνδράμοντας στην Πολιτική Προστασία και αποδεικνύοντας έμπρακτα το έντονο κοινωνικό πρόσημο των Ενόπλων Δυνάμεων.

Θέλω να συγχαρώ το προσωπικό, επιστήμονες με εξαιρετικά προσόντα και υψηλό επαγγελματισμό που εργάζονται εντατικά για να καλύψουν τις ανάγκες του στρατεύματος.»

asdys_kefalogianniss__8_
asdys_kefalogianniss__9_
asdys_kefalogianniss__10_
asdys_kefalogianniss__11_
asdys_kefalogianniss__12_