Ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑΣτέφανος Κασσελάκης την Κυριακή 3 Μαρτίου βρέθηκε στο Δρέπανο Αργολίδας συνοδευόμενος από τον βουλευτή του κόμματος στο νομό Γιώργο Γαβρήλο.

Ο κ. Κασσελάκης μαζί με τον σύντροφό Τάιλερ Μάκμπεθ επισκέφθηκε την "2η Γιορτή Μανταρινιού" που διοργανώνει ο Πολιτιστικός Σύλλογος Δρεπάνου.

Σύμφωνα με το τοπικό argolikeseidhseis.gr, ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, περιηγήθηκε σε πάγκους και περίπτερα με τα τοπικά προϊόντα που έχουν ως βάση το φημισμένο μανταρίνι της περιοχής.

Ο κ.Κασσελάκης απηύθυνε χαιρετισμό ενώ συνομίλησε με αγρότες παραγωγούς του τοπικού προϊόντος και άκουσε τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν στην καλλιέργεια του μανταρινιού και των πορτοκαλιών η οποία είναι η κύρια ενασχόληση των κατοίκων της περιοχής.

1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14Στην γιορτή του μανταρινιού παρευρέθηκαν μεταξύ άλλων οι βουλευτές Αργολίδας Γ. Ανδριανός και Ανδ. Πουλάς, ο Δήμαρχος Ναυπλιέων Δ. Ορφανός, ο Αντιπεριφερειάρχης Αργολίδας Γ. Μαντζούνης, θεματικοί Αντιπεριφερειάρχες, Περιφερειακοί σύμβουλοι, Δημοτικοί Σύμβουλοι, ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Αργολίδας Φ. Δαμούλος και φυσικά οι κάτοικοι της περιοχής.


Την ημερίδα διοργάνωσε ο Πολιτιστικός Σύλλογος Δρεπάνου σε συνεργασία με τον Δήμο Ναυπλιέων, την Περιφέρεια Πελοποννήσου, το Επιμελητήριο Αργολίδας και την Τοπική Κοινότητα Δρεπάνου.


ΑΡΓΟΛΙΔΑ: Ο ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΚΑΣΣΕΛΑΚΗΣ ΣΤΗ ΓΙΟΡΤΗ ΜΑΝΤΑΡΙΝΙΟΥ ΣΤΟ ΔΡΕΠΑΝΟ 3/3/2024